Siitähän tuli mulle ittelle pipo!

Se oli niin kummallisen näköinen, mutta teinkin siitä saman tien kaksinkertaisen version, oikein kääntöpipon. Oli oikeasti ensimmäinen itselleni tekemä päähine. Ja ihan näiden pakkasten takia tai ansiosta. Yleensä pidän päässäni vain pantaa (kaupasta ostettua..), mutta piti siis saada pipo. Eikä se riittänyt, vaan tein myös kaulurin. Siis itselleni. Lanka on samaa Puroa kuin Reetan puserossa. Juuri noin minun lankavarastoni silloin aikoinaan kasvoivat.. Jos johonkin työhön piti mennä 500g lankaa, niin minä ostin sitä vähintään 600g. Ettei vain lopu kesken.

Mutta nyt Puroa ei ole kuin nöttönen jäljellä ja sillekin on käyttötarkoitus. Se loppu menee nimittäin Riitun sinisävyiseen torkkupeittoon, kuten muutkin siniset, harmaat, vihreät ja kirjavat langat. Reeta puolestaan saa samanlaisen jämälankapeiton, mutta punasävyisen. Nämä työt ovat tauolla tämän helmi-, siis hamsterikuukauden, koska aloitin molemmat jo tammikuussa. 

Valmiina on jotain muutakin ja tilaustyöt senkun kasaantuvat. Minna odottaa kauluriaan ja patakinnasta.. Ne aiemmin tilatut vauvantossut on vasta alkutekijöissään.