Joulunpyhät oli ja meni. Aattokin meni rauhallisissa merkeissä, niinkuin vain voi, kun paikalla on neljä alle koulu-ikäistä lasta, kolme koiraa ja kaksi kissaa. Aikuisten (tai siis "isojen") lisäksi.  
Koko poppoota en saanut millään yhtä aikaa kuvaan, yritystä oli kyllä. Ja yksi vävy puuttui paikalta kokonaan...
Kuvia otettiin kolmella kameralla, jospa joltakin löytyisi sellainen "julkaisukelpoinen" kuva..

Lahjoja pukki toi runsaasti, suorastaan liikaa. Riitu kävi oikein halaamassa pukkia, kun siinä lahjojen jakamisen jälkeen ei enää pelottanut. Ja mitä teki Reeta? Käveli pukin eteen ja kiitti myös; niiamalla!!
Minäkin sain lahjoja, lankaa!! Ja pyyhkeitä (juu, en osannut niitä pyytää pukilta, mutta nyt lupaan heittää (melkein) kaikki risat pyyhkeet pois). Ja saunatuoksun ja -kiulun ja ja karkkia ja ja...

Käsityöt olin siirtänyt sivuun jo ennen aattoa, tapanina ne etsin käsiini. Tai oikeastaan etsin käsiini jokin aika sitten ostamani Peer Gynt -langan. Se oli vyyhdillä, joten aloinpa sitä sitten kerimään ihan "suit´sait" vaan, kun pienimmät olivat nukkumassa. Kaveriksi sain Terhin kissat, Paavon ja Kalikan. Harmittaa vietävästi, kun ei ollut kameraa siinä käsillä (eikä tullut mieleenkään lähteä etsimään kameraa, kun kissa sotki itsensä lankaan. Anteeksi, Terhi....).
Sain langan kerittyä ja meinasin tehdä itselleni (tai jollekin aikuiselle)  siitä tossut. Mutta jossakin vaiheessa muistin, että sellainen korvallinen pipo olis hieno. Nooh, suunnitelma siis muuttui siinä matkalla, ja pienen säätämisen jälkeen pyykkikoneesta löytyi tämmöinen:
                           316625.jpg
Ei kun ekan pesukerran jälkeen neulahuovutin pipoon sydämen ja erittäin epämääräisen raidan. Pipo oli suurinpiirtein kokoa "Riitu", joten yritin venyttää pipoon korvia, kunnon korvia. Sanoin nimittäin Riitulle, että teen pipoon kissan korvat. Riitu halusi pupun korvat... Kuvassa kylläkin Minna tv:tä katsomassa, koska Riitu oli tuossa vaiheessa jo unten mailla.
Mutta oikeasti pipossa ei ole vielä mitään korvia:
                      316610.jpg
Vaan se on tuollainen  ei_edes_neliskulmainen_ mikälie ....

Ai niin, se puuro ja manteli.. minä unohdin riisipuurosta koko mantelin pois, saanhan anteeksi..

Arvonnan järjestän varmaan ihan pian, huomenna täytyy saada palkinto postiin. Olkaa valmiina ilmoittamaan osoitteenne (HETI) nopeasti!!