Sain viime viikolla valmiiksi Riitun puseron, jonka aloitin viime talvena. Olisi vain pitänyt uskoa intuitiotani, joka kertoi, että se pusero ei onnistu. Tämä tekele on niitä harvinaisia neuleita, jonka tein ihan ohjeen mukaan. Ja mitä vikaa siinä sitten on? Neule on lyhyt ja leveä. Joo, voi sitä venytellä. Hihat eivät istu, pusero on aivan omituinen. Onko vika sitten tekijässä vai ohjeessa. Tai jos luin ohjeen jotenkin väärin, hmmm. No, purkamaan en puseroa ala, katsotaan josko siitä vielä saisi paremman. Tietysti helmaan voisi neuloa vaikka resorin ja toivoa että sen mallinen neule tulisi joskus muotiin.  Ja neule on kuvattu lattialla siitä yksinkertaisesta syystä, että Riitu ei suostu enää ko. vaatetta kokeilemaan. 

Mutta nyt kun taas yksi neule on valmistunut, sain aloittaa uuden!! Teen yhdet sukat Neulelehti Ullassa olevaan hyväntekeväisyyskampanjaan. Sinne taidan laittaa myös ponchon, jota Riitu ei pidä. (Kummallinen kolme-vuotias??)  Sukat ovat loppusuoralla jo. Mitään isompaa en yritä tehdä, aikani on niin rajallista. Enkä halua ottaa stressiä hyväntekeväisyydestä.

On muuten vielä pakko mainita, että olen myös leiponut pitkästä aikaa!! Viime viikolla tehtiin Riitun kanssa naurisrieskoja, kyllä olivat hyviä!! Ja eilen tein karjalanpiirakoita, niitä olen himoinnut siitä asti, kun kyläilimme Reetan kummien luona ja Helvi siellä paisteli piirakoita. Terveisiä vaan kummeille sinne jonnekin!

15519.jpg