Tultiin kotiin kyllä jo ti-ke välisenä yönä. Reissu meni ihan mukavasti, mitä nyt aikuiset sairastivat flunssaa. Reetallakin oli kuumetta tiistaina, kotimatkalla. Kuume vaikutti vain rauhallisempaan automatkaan. Reeta nukkui tosi hyvin. Menessä kävimme siis juhlimassa Linnean synttäreitä ja Linnea osasi jo syödä tosi hienosti. Kyllä, kakkua voi syödä myös näin:

            44595.jpg

Sitten Linnea huomasi, että vaunuihin voi tutustua myös tästä kulmasta. Aikas mielenkiintoista, eikö??

                   44597.jpg

Kuusamoon päästyämme Riitu näytti miten tehdään kirjaimia. Ensin M vähän sivuttain ja siihen hienosti vielä oma kirjain:  

                     44596.jpg

Ja kirjaimethan Riitu raapaisi hienosti mun autoon!!! Mutta en olekaan ennen nähnyt Riitun tekevän noin tunnistettavia kirjaimia. 

Käsitöitä en sitten tehnyt. Paitsi Linnealle yhdet villasukat, jotka jäi kuvaamatta. Aloitin myös Reetan sukkia, ne jäivät kesken. Olympianeuleen olen päättänyt saada valmiiksi viikon sisällä, mutta ensin teen lisäimuja hahtuvasta Reetalle. Terhi oli tehnyt upeita kestovaippoja, niitä on nyt testattu ja tosi hyviä ovat. Yöllä käytän Reetalla kuitenkin kertakäyttövaippaa, en luota kestovaippoihin... Lomalla myös shoppailtiin. Ei, en ostanut yhtään lankaa, mutta löysin yhden innostavan kirjan. Siitäkin myöhemmin lisää!