Voitin Rasan järjestämässä kevätarvonnassa kirjan. Niin, paketissa oli kirja. Ja lankaa ja kukansiemeniä ja karkkia ja postimerkkejä ja -kortteja. Kovasti vielä kiitoksia Rasalle, palkinto oli aivan upea!!

1497002.jpg

Karkit on syöty, kortit on tallessa. Siemenet odottavat kesää. Postimerkit kadotti Reeta.. Pidin sitä läpyskää kirjanmerkkinä ja johonkin outoon paikkaan Reeta on merkit liimannut, kun niitä en löydä mistään. Nukahdin nimittäin sänkyyn kirja sylissä ja merkit kirjanmerkkinä. Lasitkin oli päässä, kun aamulla heräsin. Kirja oli vieressäni, mutta merkkejä ei yhtään missään. Hmmmm...

Langasta tein itselleni pitkävartiset sukat. Tai en tehnyt. Lanka loppui, sitä jäi uupumaan noin 10g. Että jos joltakulta löytyisi pieni nöttönen Rellanan Flotte Socke coloria, väri 1701, niin ostaisin mielelläni!

1496987.jpg

Tuosta Ruth Rendellin Kerro, kerro kuvastin -kirjasta. Olen kevään aikana tyhjentänyt kirjahyllyäni niin, että jäljellä on vain muutama hyllymetri lasten kirjoja, sekä käsityökirjoja. Niinpä laitan tuon kirjan eteenpäin. Järjestän arvonnan, mutta siinä on muutamia ehtoja. En postita kirjaa, voin toimittaa sen Seinäjoki-Vaasa seudulle, Lehtimäen tai Kauhavan suuntaan. Kirja täytyy lukemisen jälkeen laittaa uudestaan kiertoon, mielellään vaikka arpajaisten palkintona. Muutaman sanan voisi kirjan saatteeksi laittaa. Ja kernaasti seuraisin kirjan kulkua vaikkapa blogeissa. Jätä kommenttilootaan nimesi ja joku yhteystieto, arvon kirjan joskus ensi viikon aikana.

1496988.jpg

Akvaariosta; kyselemäni kala olikin keltabarbi. Parvikala, mutta meillä on vain yksi. Onko kellään tietoa Vaasan eläinkaupoista? Sijainti, eläinvalikoima, risut ja ruusut.