Olinkos menossa sinne rantaan..
Juuh, niin se taisi olla. Oli hankala kuvata, päivä oli harvinaisen valoisa?!
              283580.jpg
Ei uskoisi, että on jo joulukuu..  Lumetonta ja rumaa..
Kuvassa näkyvät keittiön ikkunat. Pienet ikkunat ovat saunan ja pesuhuoneen.
Mennääs takaisin sisään, välistä jäi esittelemättä se Terhin pyytämä yksityiskohta hänen vanhan huoneensa seinästä. Terhi maalasi ihan itte koko huoneen.. Myös vaatekaapit ovat samaa tyyliä. Jälki on, sanoisinko, hmmm, tyylikäs?
                      283539.jpg
Mitäs tykkäätte? Huone on nyttemmin varastona.. Ei värityksen takia, vaan sijaintinsa. Tähän huoneeseen mennään Minnan huoneen läpi. Ja alunperin tämä on ollut autotalli, sen takia talon viilein(kylmin) huone talvisin. Ja keväisin tänne tulevat muurahaiset.. Tai eivät enää, sain ne myrkytettyä.
Mikäs vielä jäi?
Hunajalinkoa en voinut kuvata, se ei ole täällä. Enkä hunajapurkkiakaan viitsi yksistään kuvata, kun se on se perinteinen kuningatar-purkki. Mutta tuubissa olevia makuhunajia sattui jostain syystä olemaan, niissä on ihan omat etiketit. Suunnittelijana siskon tyttöni Mia.
            283576.jpg
Ja ettei tämäkään jäisi kovin lyhyeksi ja vähäkuvaiseksi, niin laitan vielä kuvia siitä tilaustyö-pontsosta:
Mallina Riitu. Pienet olivat jo menossa nukkumaan, Reetalla päällä ihana Bamse-pyjama ja Riitukin puolipukeissa. Ja Reetalla tutti suussa!
Kuvasarja sisarrakkaudesta: 284431.jpg
En tiedä mitä Reeta yritti sanoa käsillään??
284436.jpg
284442.jpg
Lattialla on TONTTULAKKI! Tänään siivosimme* (kröhöm..) ja laitoimme hieman jo "joulua". Kuuntelimme joululauluja tonttulakit päässä. Poltin kynttilöitä kuunnellessani Juicen ja Mikon konserttia. Pienet nukkuivat jo siinä vaiheessa. Samalla viimeistelin tuon pontson (niin, päättelin langat) ja sain valmiiksi sen erään salaisen projektin viisi tilkkua. Niistä kuvaa myöhemmin.

* Riitu oli se joka imuroi! Kyllästyi odottamaan että minä saan imurin käteeni ja päästään levittämään jouluvaloja, tonttuja, edellisvuosien joulukortteja ym. ym...

Mihin Te laitatte joulukortit? Siis ne, joita saatte?
Minä en voi heittää niitä pois... Sitä mukaa kuin kortteja tulee, laitan ne seinälle. Loppiaisena(tai joskus) kerään ne pois joulutavara-laatikoihin ja siellä ne pyörivät joulusta jouluun... Ja taas kun joulutavarat otetaan esille, käydään kortit läpi ja ihaillaan etenkin niitä itse tehtyjä.