Koska kevät on saapunut! Aurinko paistaa, tuuli (joka ei koskaan meitä jätä täällä lakeurella) on leppeä, sanoisinko jopa lämmin. Nyt ei lankoja edes ajatella! Paitsi että olen kuitenkin aloittanut ne yhdet "ylipolven"-sukat, jotka taannoin lupasin tehdä toiselle työkaverilleni. Eikun hänen vauvalleen, joka on syntynyt jo pian kaksi kuukautta sitten... Ristiäisetkin on vietetty, Teemun, Millan ja Markuksen pikkusiskosta tuli Sanni Maria Orvokki. Ensi viikolla lupasin mennä katsomaan vauvaa ja siihen mennessä liinailusukkien on oltava valmis. Muuten vain ulkoilemme, niin kauan kuin säät suosivat. Tänäänkin "ulostauduimme" heti yhdeksän jälkeen, kun Reetalla oli aamupäiväunien aika. Eihän ne kauan kestäneet:

                73042.jpg

Pian Reeta jo kurkki vaunuista...  Mutta onneksi olin ehtinyt laittaa keinun valmiiksi. Niinpä Reetakin pääsi nauttimaan vauhdin hurmasta:

                    73043.jpg 

Hieman veti ilmeen vakavaksi. Meillä on ollut sisällä hyppykiikku ja vasta muutaman päivän sellainen "isojen" keinu, jossa voi oikein ottaa vauhtia. Reeta ei siitä vauhdista vielä nauti, mutta selvästi ihmettelee ympäristöä, koska on pihalla ollut oikeastaan vain vaunuissa tähän asti. 

Täällä muuten vietetään jännittäviä aikoja, Linnean pikkusisko/-veli syntyy millä hetkellä hyvänsä. Vähäkö tää mummu jännittää!!!! Laskettu aika olisi vasta ensi kuussa, mutta Lintsukin tuli maailmaan ennen aikojaan. Äitinsä oli säntillisempi, syntyi just laskettuna päivänä, enkä minä ehtinyt edes jännittää asiaa. Taputtelin vain vatsaa lasketun päivän aattona ja toivotin vauvan tervetulleeksi. Viiden aikaan aamuyöllä sitten heräsin, kun lapsivesi meni... Ja ne synnärillä ihmetteli, mitä varten aamulla soittelin ovikelloa.. Maha oli niin pieni, etteivät meinanneet uskoa, että olisin tulossa synnyttämään. Onneksi päästivät kuitenkin sisälle.  :D