Ulkona on niin hieno ilma, mutta me ollaan vaan sisällä. Reeta ei suostu nukkumaan vaunuissa (eikä kyllä missään muuallakaan).  Tissillä pitäisi vaan koko ajan olla. Pyykit ehdin viedä ulos ja postit hakea, kun Reeta otti vartin torkut. Ja kun olisi niin paljon tekemistä. Suurin osa aronian marjoista saatiin eilen kerättyä, Reeta oli liinassa. Käsityöt odottavat. Maanantaina oli se käsityötapaaminen Seinäjoella, meitä oli paikalla neljä innokasta puikkojen heiluttajaa. Nautimme kahvia ja ihailimme mahtavia huovutus-juttuja, sekä tilkkutöitä. Kyllä ne toiset osaa!  Minäkin pääsin ihan ajoissa matkaan, Reetan ehdoilla kun toimitaan. Kurvasin jo Seinäjoelle päin, kun huomasin, että kaikkea muuta tarvittavaa on mukana, paitsi kaikkein tärkein!! Käsityöpussini oli vielä olohuoneessa!!! Eikä muuta ku takaisin! Haettiin maanantaina tyttöjen kanssa Halviksesta isompi virkkuukoukku ja beigeä Teddyä Minnan ponchoon. Sitä aloittelin silloin illalla. Tuolla se nyt odottaa. Samoin yksi Riitulle tuleva pusero ja Riitulle keväällä aloittamani villasukat. Salainen projekti kyllästyttää, se jääköön nyt hetkeksi tauolle. 

Mitä kuuluu mehiläisille? Suoraan sanottuna ei aavistustakaan! Viimeksi olen katsonut pesään, kun otettiin hunajia pois. Kyllä ne kaikki on jo talvikuntoon laitettu (=hunajat pois, sokeriliemi tilalle, lentokiilat paikalleen ja punkkien torjunta muurahaishapolla).  Tänäänkin on niin lämmintä, että mehiläiset lentävät vielä. Kantavat pesiin ainakin siitepölyä. Valvatista ja jättibalsamista.

Meidän keskisatomme jäi tosi pieneksi, oli hieman huonolla hoidolla koko tarhaus... Mutta kyllä hunajaa riittää koko talveksi. Ainakin itselle ;)

Lisään kuvia, kun saan vaihdettua tämän "tissitakiaisen" kameraan.