Ilmat ovat suosineet, puolukoitakin on tullut poimittua ja käsityöt ovat välillä olleet aivan hunningolla. Valmiiksi tuli Roosa-huivi Ullan ohjeella. Monessa blogissa olen ihaillut kauniita huivi-kuvia, mutta minä en onnistu saamaan millään sellaista kuvaa kuin haluan. Reetaltakin kyselin, missä huivin voisi kuvata..

946807.jpg

Ei, auton konepelti ei ole oikein hyvä..

946819.jpg

Eikä ehkä orapihlajakaan, vaikka siinä kaunis syysväritys onkin..

946830.jpg

Vaan jos Riitu auttaisi.. Huoh.  "Äiti, näinkö??"

Ei kun näin:

946809.jpg

No jo, nyt on parempi. Ei hyvä, mutta hieman parempi.

Pidän huivista kovasti, en vain tiedä mitä sillä teen, siis missä sitä voi pitää. Olisihan se kaunis sisustuselementti vaikka olohuoneen seinälle.

Riitu on nyt sitten "iso tyttö", ensimmäinen hammas lähti

946864.jpg

Puikoilla pitsisukka itselleni, ensimmäinen on jo valmis. Ja koska pian on kuitenkin jo luvassa pakkasia, niin kiire tulee saada se yksi villatakki pienelle Emilialle valmiiksi.. Joo, purin sen, koska siitä olisi tullut liian pieni. Sitten en enää saanut kuvioita täsmäämään ja niinpä takki tulee olemaan aivan erinäköinen kuin aluksi. Lanka on pysynyt samana.. Ja kyllä, se mekkokin odottaa purkamista.

 

Arvontauutisia

Piakkoin voisi pitää pienen arvonnan, kun vain keksisin millä Teitä piinaisin. Mukavia lukuja voisi taas ainakin bongata, vai mitä? Nyt päiväkahvin keittoon, pienet vaikenivat (jopa harvahampainen "iso tyttö"), vaikka ehkä he eivät kuitenkaan nuku. Kunhan huijaavat äitiä.