Ensin kuva valmistuneista. Tein siis ne säärystimet, lasten vastustuksesta huolimatta. Hehän olivat sitä mieltä, että säärystimet ei kertakaikkiaan sovi (minulle?).
Kuvassa myös ensimmäinen joululahja (ei sitten näytetä Lintsulle!!)
199703.jpg
Hankala kuvata itse. Toisekseen saan kuvat (lähes) aina tärähtämään..

Tässä taannoin Reeta sai sellaiset ylipolvensukat.  Lupasin ihan tosissani tehdä Reetalle uudet samanlaiset ja myös työkaverini tytölle. Sorry vaan Riikka, kun sukkia ei ole vieläkään kuulunut :)
No, nyt olen saanut ainakin sen verran sitä polven kohtaa tehtyä, että pystyn ehkä kertomaan kuinka se oikein tehdään. En ole koskaan kirjoittanut ohjeita ylös, on muuten tosi vaikeaa! Helpompi olisi näyttää "kädestä pitäen".
Sukassa on 36 s, lanka on noin Nallen vahvuista (voipi jopa olla jotain vanhaa Nallea).
Neulo resoria tarpeellinen määrä, niissä alkuperäisissä sukissa on noin 5cm, tässä mallissa  vähemmän.
                              199701.jpg           

                     199700.jpg

Neulo aina oikeaa. (Siis neulo ihan ensin se resori!!!) Neulo 35s, käännä työ, nosta ensimmäinen s. neulomatta, neulo 34s. Käännä työ, nosta ensimmäinen s. neulomatta, neulo 33s. jne. Krs siis lyhenevät molemmissa reunoissa yhdellä silmukalla. Kun neulottavana on enää keskimmäiset 6 s, jatka neulomista normaalisti.

                    199732.jpg
Jäi kyllä ruma reikäkrs tuohon.. Joku niksi tuohonkin on, ettei noita reikiä tulisi? Kuka muistaa?

Ja näin vauhdikkaasti meidän äiti sitten purkaa! Kun eihän sitä polvea voinut tehdä edes toisella kerralla oikein.. Ihan ensimmäisen yrityksen purki Reeta ;) 
                   199698.jpg
En edes huomannut Minnan ottavan tuollaista kuvaa..
 Huom! Ilmoittakaa ihmeessä, jos ohjeessa on jotain     vikaa/epäselvyyttä!!!
Ai niin, Reetan paino ok. Työhaastattelu meni oikein hyvin, mutten tainnut sitä paikkaa saada. Lupasivat soittaa ensi viikolla? Eikö se ole sen merkki, että ei kiinnosta?