Ihan vain jotain pientä, parempaan en ole kyennyt. Ja kuten Rasa arvasi, olin tekemässä pesulappuja!!
Koska keskeneräiset työt eivät viime viikolla halunneet valmistua, niin netissä kierrellessäni törmäsin Keskiäkäisen tunnustuksia -blogissa pesusienen ohjeeseen. Vilkaisin ohjetta päällisin puolin ja laitoin kirjanmerkkeihin. Hetken päästä olisin palannut tarkemmin tutkimaan ohjetta, mutta nettiyhteys katkesi. Sain nimittäin yht´äkkiä päähäni, että tarvitsemme lauantai-saunaan pesuliinat. Ja ne täytyi aloittaa heti. Enkä siis muistanut ohjeesta muuta kuin langat.. Eikä tekemilläni liinoilla ole mitään yhteistä ko. ohjeen pesusienten kanssa  :)
Kaivelin laatikosta puuvillalankoja ja kalalankaa, vitosen puikot ja eikun menoksi. Loin x määrän silmukoita, siis jotain 30-40?? Neuloin aluksi molempia lankoja yhtäaikaa, mutta lapusta tuntui tulevan ihan liian pehmeä. Jatkoin sitten pelkästään kalalangalla niin, että neuloin jokaisen silmukan kahteen kertaan. Muuten lappu olisi ollut reilusti kapeampi siltä kohdalta. Kun otin puuvillalangan mukaan, neuloin kaksi silmukkaa yhteen. Muotopuolihan siitä tuli, mutta hieman se tasaantui, kun virkkasin reunuksen. Toisen pesulapun virkkasin samalla tyylillä. Kauniiksi niitä ei voi millään sanoa, mutta kun toinen on jo koeajettu, niin voin todeta, että yllättävän hyvä tuli! Ei liian pehmeä, vaan just sopiva!
                      455373.jpg
Tänään valmistui myös Minnan tyynynpäällinen, johon Minna ostatti langat talvilomareissulla Oulusta. Ohjeen Minna katsoi uusimmasta (?) Novitasta. Minä en muista mitään tuommoista ohjetta siinä ollenkaan. Lanka siis  Novitan Palmaa, jota meni tasan kaksi kerää.
                  455380.jpg
Tyynynpäällisen sisällä on väliaikaisesti tumma sohvatyyny, en millään jaksanut ottaa sisätyynyä pois..

                             455481.jpg          
                                  Tästä en luovu!

                  
455486.jpg
Äiti oli niiiiiiiiiiiiiin ihana tehdessään tyynynpäällisen, että Minna teki meille tikkuleipiä! Ja kyllä, takassa ON hiillos!
 Olipa hyvää!! Ohje löytyi viime viikolla tulleesta Kodin Kuvalehdestä (siinä lehti, joka ilmestyy silloin kun pitääkin...). Minna korvasi sokerin valkosipuli-hunajalla. Kertakaikkisen hyvää!! :p


Sairastuvalta:
Soitin labraan, näytteistä ei löytynyt yhtään mitään!?!!? Olen siis terve? Kuumetta oli viimeksi eilen, nyt alkaa olla jo huomattavasti parempi olo. Selkä on myös selkeästi parempi, näillä näkymin en mene ensi viikolla lääkäriin. Jospa tämä tästä :D

Ps. Novita EI tullut, vaikka piti. Onko joku saanut lehtensä viime viikolla?
Uudistuneet Novita Klubin sivut olivat kertakaikkisen mahtavat, upeat ja hienot! Nyt ne olivat kyllä pois käytöstä, kun olisin käynyt tarkistamassa tuon tyynynpäällisen ohjeen.