Tätä nyt ei suuremmin juhlittu ;)  Kävin vauvan kanssa vauvauinti-infossa, tarkoitus on aloittaa tämä ihana koko perheen harrastus. Kävimme vauvauinnissa myös Riitun kanssa ja Riitusta on tullutkin melkoinen vesipeto. Eipä silti, niin myös isommista tytöistä, vaikka heidän kanssaan vauvauintia ei harrastettukaan. Niin, kävin vauvan kanssa siellä kahdestaan, Riitu oli iskän (kyllä, maajussi) kanssa kuivaajalla. Ja mikä olikaan mahtavinta?? Vauva nukkui koko ajan, ei huutanut autossakaan yhtään!! Reissu kesti kaikkineen noin pari tuntia!  Alkuviikosta haimme apteekista Disflatyl-tippoja (ilmavaivoihin) ja ne ovat ilmeisesti auttaneet. Annan vauvalle myös maitohappobakteereja ja käytän itse ruokajuomana asidofilus-piimää. Vauva syö ainoastaan rintaa. Ja onkin sitten todellinen "tissitakiainen".  Vauvan hyvästä voinnista johtuen uskaltauduimme lähtemään oikein "Rismaan", se reissu ei menny sitte niin hyvin. Kaupassa piti hiukan itkeä (vain vauva), sen verran, että ystävällinen myyjä tuli kertomaan, että voisin mennä imettämään vauvaa lastenhoitohuoneeseen... Ensin mua ärsytti aivan suunnattomasti, näytinkö jotenkin "taitamattomalta" äidiltä tai jotain??? (Varmaan näytin tosi nuorelta äidiltä, silleen takaapäin, hah, hah, hah!!!!) Minähän voin imettää vaikka kassajonossa, jos on tarvis. Sain kuitenkin sanottua, että vauva on kyllä just syönyt ja kärsii vain vatsavaivoista. Sitten tajusin, että hyväähän hän tarkoitti. Mutta olen huomannut, että olen aika herkällä päällä muutenkin, saati sitten vauvan parkuessa "täysillä".

Kuvaa tästä hienosta "syntymäpäivästä" ei ole juuri nyt saatavilla, kuvasin vauvaa kyllä, kun hän köllötteli lattialla peiton päällä ja osittain peiton alla (potki pois) paljain pyllyin. Ostimme kaupasta vauvan leluille kaksi pientä pinottavaa laatikkoa ja paljastin Minnalle ja Riitulle vauvanlelukätkön. Ihanan "uusia" (enimmäkseen) Riitun vanhoja leluja. Kovasti niillä leikittiinkin, vauvakin oli selvästi kiinnostunut ja seurasi Minnan ja Riitun touhuja. Ei ole muuten vauva montaa kertaa lattialla ollut...  Jospa nyt sitten enenevässä määrin. Alkaa olla neiti niin painavakin jo, että aivan iltaisin käsiä särkee kanniskelu!

Ai miten niin ristiäiset?? Ei kai niissä mitään aikarajaa ole?? Ku meidän pappikin jäi just vasta kesälomalle. No, okei, ristiäiset on 25.09. Ensimmäisestä nimestä ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen, toinen ja kolmas nimi vielä salaisuus. 

Anagrammi vauvan nimestä: olleetkin liiraa rata. Ratkaise se ja voita hunajaa!! (tässä ensimmäinen nimi on vahvoin ehdokas tällä hetkellä)

Tai  löysin vielä paremman: erotiikan tilalla rae???     

Ai niin, vauvauinnin eka kerta on noin kuukauden päästä, kun vauva on 3kk. Tarkalleen 24.09, päivää ennen ristiäisiä. Toivottavasti se sujuu yhtä hyvin kuin Riitun kanssa.  Jos osaisin, laittaisin tähän kuvan Riitusta sukeltamassa. Siis, tyttäret tai vävyt, apua!!?