Mutta ei se auta, kyllä se on opeteltava käyttämään sitäkin. Huomasin siis, ettei vika ole kamerassa, kun kuvani on niin huonoja.. Tässä Riitun ottama oma kuva sillä vanhalla rämällä:

            94436.jpg

Ja minä kokeilin tuota uutta ja hienoa kameraa:

             95322.jpg

Riitu yritti kuvata jotain omassa huoneessaan, mutta sattui olemaan kamera väärin päin :D Tuli hieno omakuva! Ja minä opettelin käyttämään uutta kameraa ja löysin noin söpöt kehykset. Osan kuvista onnistuin poistamaan, vaikkei ollut tarkoitus..

Tässä vielä paljastan Muoriskalle lähettämäni palkinnon:

              90336.jpg

Kuvasta puuttuu pari pussia Kool Aidia, jotka lisäsin vielä kuvan ottamisen jälkeen.

Käsityötkö? Tuota, eeeh, en ole tehnyt yhtään mitään.. Eilen loppui vesisade ja siirryimme heti pihalle. Nurmikko olikin päässyt luvattoman pitkäksi, se tuli eilen leikattua. Sitten vielä grillasimme makkaraa, kyllä se onkin hyvää! Mutta kun aina pitää olla niin hätäinen, ettei malta odottaa kunnon hiillosta. Mutta kai se hiiltynyt kuori kuuluu asiaan. Tämä päivä on mennyt myös ulkoillessa. Kävin pienten kanssa oikein pyöräilemässä. Ihanaa! Valitettavasti huomiseksi on luvattu taas sadetta.. Aamulla on vauvauinti, otan kameran mukaan, koska sillä voi kuvata myös veden alla!