Tein kuin teinkin ne säärystimet :D
Ihanat! Ja todella lämpimät! Sen takia odotankin talvea ja pakkasia. Muuten kyllä tykkään tästä "kesästä" vielä. Eilen kävimme Seinäjoella vaatekaupoissa ja auton mittari näytti peräti 26 asteen hellettä!! Uskomatonta!

Kävin ostamassa uusia vaatteita, innostuin hieman. On minulla hyvä syykin. Menen huomenna työhaastatteluun!! Toisaalta toivon, etten pääsisi sinne töihin, kun Reeta on niin pieni vielä. Mutta ollakseni kuitenkin edukseni huomenna ostin siis alusvaatteiden lisäksi myös housut ja muutamia paitoja... Kumma kun se omatunto naputti koko ajan. Kai minäkin saan joskus ostaa ittelle vaatteita? Lähdin kyllä vain ostamaan rintsikoita, kun entiset alkavat olla hajoamispisteessä..
Makutuomarina mukana oli Minna, mutta ei meidän maut oikein stemmaa :)
No, löysimme kuitenkin vaatteita, jotka molemmille kelpasi. Sitten hyväksytin ne myös Sannalla.
Olisin laittanut jotain kuvaa, mutta kameran akku oli mystisesti tyhjentynyt?
 
Aloitin tekemään Minnalle sukkia ihan Minnan omasta pyynnöstä. Aloitin ne tv:tä katsellessa ja vasta kantapään tekemisen jälkeen katsoin niitä tarkemmin... Nooooh, ne on kokoa hyvin pieni tyttö :D 
Ja tiedän kuka on tämä pieni tyttö, joka ne sitten kuusen alta jouluna löytää.

Lisään kuvat huomenna, jos vain ehdin. Huomenna on Reetalla nlassa painokontrolli. Nyt ei paino nouse tarpeeksi! Vuosi sitten lääkäri sanoi neuvolassa, ettei Reetan tarttis ihan niin paljon syödä... Mikään ei ole hyvä. Ei kun oikeesti, on hyvä, että ovat tarkkoja.
Kerron huomenna myös kuinka kävi! Reetan painon ja mun työni.
J ä n n i t t ä ä ! !

Ps!!! Kilpailu on edelleen voimassa! Laittakaa vaan kommenttia johonkin!