Mitä minä teen lähtiessäni Tangomarkkinoille? Otan käsityön mukaan, tietysti.

746114.jpg

Aloitin joskus alkukesästä tekemään siskoni miehelle (terveisiä vaan!) sukkia, ettei hänen tarvitse siskon villasukkia lainata. On muka ollut sitten niin kiirettä, että ensimmäinenkään ei ole tullut valmiiksi. Nyt ajattelin sitten saada sukat vihdoin valmiiksi, että saamme ne viedä lomareissulla saajalleen. Koska jalat, joihin sukkia teen, asuvat yli 200km päässä, tein sukat juuri Novitan Nalle-langan vyötteen ohjeen mukaan. Niistä tuli järkyttävän rumat!! Eivätkä ne istuneet rakastuksenikaan jalkaan, hyi hitto (sukalle, ei jaloille).
Niinpä purin sukat ja tein ne sitten samaan tyyliin kuin ennenkin. Paitsi, ettei ne vieläkään ole valmiit ;D
Lankana Novitan vanha Nalle, ihan perussukka.

Kävimme Sannan luona, myös Terhi tyttöineen oli paikalla. Yritin saada mukavaa kuvaa tästä naisjoukkiosta, mutta edelleenkään en onnistunut...

746137.jpg
Vasemmalla Minna ja Reeta, Linnea köllöttää sohvalla, mutta Sara ei suostukaan istumaan Riitun viereen..

746146.jpg

Terhi, Sara ja Sanna
Minna, Linnea, Reeta ja Riitu...

Tangoilla oli todella hauskaa!! Olimme tangovapaalla ja bilepuistossa välillä kavereiden seurassa ja välillä kahden, lauantaina seurassamme olivat myös Laura ja Timo. Kävimme nuorenparin luona grillaamassa ja suihkussa lauantaina iltapäivällä. Sitten ajoimme oikein taksilla asuntoautolle ja pelasimme korttia ja paransimme maailmaa. Kyllä meillä oli todella mukavaa! Illalla pyörimme taas tangovapaalla (tangokadulle emme yrityksestä huolimatta ehtineet, kun oli niin paljon kaikkea muuta...)
En olisi ikinä uskonut viihtyväni niin hyvin tuolla ihmisten ilmoilla.. Ahdistun yleensä väen paljoudessa. Nyt oli sopivan vähän porukkaa liikkellä ja sääkin suosi. Ainoat sadekuurot tulivat ajallaan, meidän ollessa sateelta suojassa.