Siis sen olympianeuleen, siis melkein. Ja koska olen sitä muutaman kerroksen aina välillä purkanut, niin se on vanhan ja käytetyn näköinen jo valmiiksi!! Taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun Ainoa ostan. Ehkä. Paitsi jos sitä halvalla jostain saa... Mutta kun tästä talosta ei löydy pattereita, että saisin kuvan. Hö. Mutta on kuva töppösistä, jotka tein Riitulle siitä Létt-Lopi-langasta. Tein töppösen jollakin vanhalla ohjeella, omaan jalkaan sopivan, pesin kaksi kertaa 40 asteen hienopesussa ja tuli Riitulle sopivat. Joo, ja väri oli väärä.. Mutta se olikin testausta, haluan ittelle samanlaiset! Ja Sanna. Kukahan vaan tekis???                                                                              

Poistin siitä huovutetusta laukusta sen epäonnistuneen hihnan, neuloin jämälangoista ja hahtuvasta uuden. Sanna sen sitten huovutti koneessa ja neuloi kiinni. Sanna myös neulahuovutti S-kirjaimen laukkuun. Että niin sai laukku uuden kodin.

            38725.jpg

Riitun tossut ennen pesua/huovutusta:

                  38719.jpg

Yritin siis ottaa kuvan valmiista tossuista, mutta kun ei niin ei. Lisään sen sitten myöhemmin. Ja kukas se kehuskeli, että lapasvaihto-lapaset on melkein valmiit... No, ne on samassa vaiheessa vieläkin, vaikka deadline taitaa uhkaavasti lähestyä :D Mikä siinä on, että kaikki jää viime tinkaan...