Kyllä se syksy on tullut. Tein vihdoin valmiiksi ne tossuni, joita jo viime talvena aloittelin ja joista puikotkin matkan varrella katoilivat. Tein niistä oikein jätti-suuret, ensin pesin ne varovasti neljänkympin hienopesussa. Eivät kutistuneet tarpeeksi. Uusi pesu kuudessa kympissä ja tossut ovat valmiit!
                179909.jpg 
                  179910.jpg
Tossut ovat niin ihanan lämpimät ja jännittävän liukkaat ;D  Ei, en ole liukastunut, vielä.
Syksyn tulosta kertoo myös Riitun kerhon alkaminen. Edellisenä päivänä Riitu mätkähti traktorista kasvoilleen maahan ja ihmeen vähillä vaurioilla siitä selvittiin:
                      179911.jpg
Ja näin sitä pyöräillään (seurakunnan) kerhoon:
               179912.jpg
Kirkko on ihan kallellaan? (Kuten myös kypärä, tosi hankala säätää nuo remmit oikein.) Ja huomatkaa pyörätien hyvä kunto! Yksi syksy Minna lensi kasvoilleen potkulaudalla, kaksi hammasta poikki ja kasvot hieman ruhjeilla... Yleisön pyynnöstä kuvaa siitä ei julkaista.

Olen tehnyt myös jotain muuta pientä, kuvia myöhemmin.
Mutta tuosta ylläolevasta kuvasta tuli mieleeni pyöräreissu Riitun kanssa Halvikseen joskus kesällä: Riitu huomautteli toisten (vanhojen) ihmisten ajotavoista erittäin kovaan ääneen, tyyliin: äiti, tuolla mummolla ei ole kypärää, tuo mies ei käyttänyt suojatietä. Minä myöntelin ja sanoin myös, että älä nyt niin kovalla äänellä. Johon Riitu totesi, pitää niille jonkun sanoa, kun ne on niin tyhmiä etteivät muuten tajua!!
Hyvin on oppi mennyt perille!

Ihanaa, sataa ja myrskyää! Tänään olen viritellyt takkaan pienet tulet, tästä se sohvalla löhöily alkaa. Langat ja puikot kutsuvat.

Hunajat on sangoissa, mehiläiset talviteloilla,
julistankin täten kilpailun alkavaksi:
Kerro
a) miten käytät hunajaa
b) hulluin idea, miten hunajaa voisi käyttää
c) hyvä mainoslause hunajan myyntiä varten
d) ideoita hunajan markkinointiin
e) ihan mitä vain, mieluusti hunajaa sivuavaa
Osallistu ihmeessä, palkinnot ovat jälleen ruhtinaalliset, kuten aina :D

Kilpailu päättyy, hmmm, kun laskurissa on huikeat 30 000 kävijää! Piti oikein tarkistaa tuo lukema!! Aivan hirmuinen luku, kiitos Teille lukijani!!!!

Muoks.. tuli hieman vaikea tuosta kilpailusta, vai? Tarkoitukseni oli, että noista voi vastata vaikka vain yhteen kohtaan.. Toki kaikkiinkin saa vastata, mutta en nyt liiaksi halua teitä piinata :)