Puikot on suihkineet ja valmistakin on tullut. Sukkia lähinnä, ihan perus-sellaisia. Ja vain yhdet niistä menevät lahjalaatikkoon, muille on jo jalat tiedossa.

Yksiväriset vihreät ovat vielä ilman käyttäjää. Alinna kaksi jämälanka-pipoa, Reeta meinasi viedä molemmat, mutta hyväntekeväisyyteen ne menee.

Minna tahtoi itselleen kaulurin, samantyyppisen kuin itsellenikin tein. Minna ei ole kotona, mutta Reeta suostui malliksi.

Siinä taitaa olla Nallea ja jotain ikivanhoja mohairlankoja..

Minna tarvitsi myös kunnon patakintaan ja äitihän erittäin onnellisena käytti siihen melkein kaikki viimeisestä huopas-kerästä.

Hanskan tein miehen kokoa vielä vähän suurentamalla ja olihan se aika hervottoman kokoinen! Reetallakin oli hauskaa    Pari kertaa neljänkympin pesussa teki ihmeitä ja hanskasta tuli tosi hyvä. Minun käteeni reilu, pitkä varsi ja taatusti tiivis. Ei kuitenkaan mahdottoman tönkkö, että saa uunivuoasta kunnon otteen.

Hanska vielä Reetan kädessä, nyt huovutettuna. Hieman huonosti näkyy..  Nukkevauvan jalassa 22g painavat vauvan tossut.. Näillä ei paljon hamsterikuun saldoa kasvateta, mutta kahden kilon rajaa hätyyttelen silti.