Parempia kuvia lupaan piakkoin tulevaksi, jahka joku minua pienempi malli on hereillä. Nyt täällä ei valvo enää muut kuin minä.... Onneksi :)

              402117.jpg
Kuva on otettu hieman hassusti, mutta tuo etukappaleen alareuna repsotti, enkä halunnut sitä kuvaan. Täytyy siis vielä tehdä jotain..

Sain valmiiksi myös Lauran pyytämät tallisukat, voi veljet kun niistä tuli rumat!!!! Voittaisin varmasti Vuoden rumimmat sukat-kilpailun. Ja kevyesti.
Siksipä niistä ei olekaan kuvaa, heh. Tein ne siis jämälangoista tv:tä katsoessa.  Jatkoin sillä langalla, mikä käteen sattui. Osa langoista oli vanhaa seiska veikkaa, osa jotain nimettömiä, vyötteettömiä sekalaisia jämälankoja. Mutta tässä tapauksessa ulkonäöllä ei ollut väliäkään.

Innostuin myös NYSväämisestä, liittykää mukaan!!
Tarkoitus on siis Neuloa Yhdessä Samaa Novita-lehden mallia. Mukaan voi ilmottautua tuolla blogissa, ilmottautumis-aika päättyy 28.02. Neulomiselle on varattu aikaa 3kk ja malleissa on vara valita.

Selkä on edelleen aika huonossa kunnossa. Perjantaina ollaan menossa Oulun kautta Kuusamoon, saa nähdä miten matka sujuu..