Mutta kyllä harmittaa kun en saa päivänsankarista kuvaa tänne. Enkä muitakaan kuvia. Reetan syntymästä tulee illalla kokonainen vuosi! Kyllä olikin ensimmäisen kuukauden aikana dramatiikkaa. Aikas vauhdikas oli Reetan syntymäpäiväkin, en näköjään viime vuonna siitä mitään kirjoittanutkaan.

Mehän lähdimme koko porukalla Saarijärvelle, kun minulla oli 27.06 näyttökoe siellä Poken mehiläispesillä. Päivä oli tosi lämmin, kun taapersin metsätietä pitkin pesille. Ja voin kertoa, että ilman vauvamahaakin niissä suojavarusteissa on  k u u m a !! No, näyttökoe hyväksyttiin ja pääsin lähtemään minäkin Puuhapuisto Veijariin, jossa muu porukka jo minua odotteli. Enpä jaksanut paljon siellä kierrellä, kun supisteli koko ajan. Lähdimme sitten Poken asuntolaan miettimään mitä tehdään.. Minun synnytykset ovat olleet todella nopeita, joten oli pakko äkkiä päättää mitä tehdään. Seuraava päivä olisi ollut vielä "koulupäivä".

Mennäänkö synnyttämään Jyväskylään, joka on lähempänä vai otetaanko riski ja ajetaan Seinäjoelle?? No, mihin Riitu ja Minna olis Jyväskylässä menneet synnytyksen ajaksi.. Ei muuta kuin tavarat autoon ja kohti Seinäjokea. Hälytin SannaM:n sairaalan mäelle valmiiksi ottamaan tytöt luokseen. Supisteli jo aika mukavasti kun Saarijärveltä lähdettiin, minä ajoin, koska en olisi voinut millään istua pelkääjän paikalla. Kaasupoljin painui melkein pohjaan aina supistuksen tullessa  ;)   Meinasin kyllä pyytää ambulanssia tulemaan vastaan.

Sanna haki tytöt ja minä pääsin osastolle. Olin pyytänyt etukäteen, ettei tehtäisi mitään "ylimääräisiä" toimenpiteitä, ei kalvojen puhkaisua, ei piuhoja vauvan päähän. Halusin synnyttää "luomuna" ja ihan itse, sekä liikkua loppuun asti. Sairaalassa ehdittiin olla tunnin verran, ennen kuin Reeta syntyi. Ainoa myönnytys oli ilokaasu, sitä naukkailin... Ehkä liikaakin :)  Oli muuten eka synnytys, jossa ilokaasua käytin.

En kiusaa teitä enempää. Arvonta on suoritettu, onnettarena toimi Riitu. Ja näin Reetan syntymäpäivän kunniaksi arvottiin kaksi palkintoa. Voittajat ovat:              

                      KATIIJA   sekä  ISOGNU

Onnea, onnea, onnea! Ja valtaisat fanfaarit! Palkinnoista ei vielä ole tietoakaan, pitää yrittää keksiä saajien näköisiä juttuja. Toiveita kyllä otetaan vastaan! Yritän saada voitot huomenna postiin, niin ovat perillä tämän viikon aikana.