On tulossa tästä?? Täytyy saada lauantaiksi valmiiksi. Tarpeellinen siis. Saisi myös kaupasta, mutta mä haluuuuuun tehä ite! Pieni ja (normaalisti) nopea työ. Teen myös toisen, eri värillä.

                            449505.jpg
Oli ihan pakko taas aloittaa uusi työ, koska kuumetta on huikeat 37,5 astetta. Enkä pysty edelleenkään miettimään niitä "vaikeampia" töitä.

Riitu nappasi kameran ja ennen kuin ehdin ottamaan sen pois, niin nappasi Reetasta (ja minusta) kuvan:

               449507.jpg
Kuvassa myös puoli sangollista hunajaa, kyllä sitä ollaankin nyt syöty. Sellaisenaankin ja minä olen juonut hunaja-teetä, niin että pian kyllästyttää..

Sairastuvalta:

Minulla ei sitten ollut angiina. Vaan labran-täti arveli, että kamalan näköinen kurkku voisi johtua mononukleoosista, eli rauhaskuumeesta eli pusutaudista (sen siitä saa kun alvariinsa pussailee..)!!! Sehän on lasten ja nuorten tauti?? Olenkohan tässä huomaamattani nuorentunut??
No, huomenna saan verikokeen ja nieluviljelyn tuloksen. Katsotaan mitä kummaa tämä on. Aamulla tuli vielä niin huono olo, että istuin "pöntöllä" ja huusin Riitua tuomaan jonkun ämpärin ja vähän äkkiä, no ehti just ja just ennenkuin oksensin. Koko ajan myös väsyttää, pää on välillä ihan hirvittävän kipeä ja kuume seilaa ees taas. En tiedä mikä johtuu mistäkin "taudista" ja mikä lääkkeistä. Mieli on kyllä ihmeen pirteä ainakin tällä hetkellä. Pihalla on niin kaunista, aurinkoista ja keväistä, että päätin parantua pian!