Maanantaina, kuten jo pikkuisen viikonloppuna lupailtiin. Unirytmikin on siirtynyt "oikeinpäin". Päivisin ollaan valveilla ja yöllä sitten nukutaan. Mitä nyt syödä pitää välillä. Maitokin on riitänyt hyvin, ei ole tarvinnut antaa lisämaitoa.

Täällä siis nyt kaikki hyvin, tietysti pitää vähän väliä tarkistaa, että vauva hengittää kun on nukkumassa. Mutta sitähän se on ollut aina, kuten kaikilla äideillä.

Tein muuten sairaalassa vauvalle yhden pipon... Ei mun sinne pitänyt käsityötä edes ottaa, kun aluksi tuntui, ettei siellä pysty mitään tekemään. Mutta kyllä vauva sielläkin nukkui. Ensin lueskelin, mutta sekin alkoi kyllästyttää. Niinpä lauantai-aamuna otin langan ja virkkuukoukun mukaan. Sain tehtyä pipon puolessa tunnissa, vaikka alku takkuilikin, jouduin hieman purkamaan ja silleen. Malli kun oli ihan "omasta päästä". Tosin pipo oli vauvalle liian iso, joten lähetin sen Ouluun Linnealle. Tiedä sitten sopiiko/kelpaako. Kuvan otin piposta vauvan päässä, mutta en ole vielä ehtinyt sitä laittaa koneelle.

Sunnuntaina saatiin ulkoilla! Lainattiin vaunuja ja niin kierrettiin sairaala kerran ympäri. Aikaa vierähti pari tuntia, kun nti 3v oli mukana. Sairaalan takana oli leikkipaikka, jossa piti käydä leikkimässä ja keinumassa. Sitten vauvan tuli nälkä, joten hän sitten "kävi ulkona syömässä".