Pitkästä aikaa. Lupasin palkinnoista kuvia ja niitä tuleekin. Paitsi että Kristiinas:n ja Kation palkinnot saatte kurkata heidän blogeistaan. Niin tohkeissani tein paketit, että kuvat niistä jäi ottamatta ;)
Tässä Marja-Leenan palkinto:
               216241.jpg
Pari pientä Finlan pyyhettä ja Maria Drockilan kynttilät. Olisin halunnut lahjoittaa "omatekemiä" mehiläisvaha kynttilöitä, mutta tähän hätään en ehtinyt niitä kääriä..
Ja Neljänäiti sai nämä:
                        216243.jpg
Pari kerää Rustikaa, samanlaisen heijastimen kuin Kristiinas, sekä mittanauhan. Nuo mittanauhat on meillä ainakin lasten suosiossa ja aina kateissa... Ei voi olla liikaa mittoja!!

Olen aloitellut tekemään jotain jouluksi, sitä en tietenkään voi vielä paljastaa. En paljasta edes lahjan saajaa, jonka tiedän tätä lukevan. Aloitin myös itselleni puseroa Sirdar Yo-Yosta. Valmistunee joskus. Langanhan ostin keväällä sieltä Tapion Kaupasta.
Eilen käväisin pika pikaa yhdellä kirpparilla, sieltä tein löydön:
                   216244.jpg
Löysin 500g belgialaista Emmy-lankaa. 96% villaa, 4% polyamidia. Puikkosuositus 6, käsinpesu. Vyötteissä on Anttilan hinta, 13.90 MK. Ei siis mikään uutuus lanka.
 Tuntuu ihanan pehmoiselta! En kyllä tiedä mitä tuosta tulee, mutta en kertakaikkiaan voinut jättää noin ihanaa lankaa sinne.. Onko joku joskus tehnyt moisesta langasta jotain?
Niin, minä en lupautunut mukaan langattomaan lokakuuhun... Mönkään se osaltani olisikin mennyt :D