Katsotaan, osaanko käyttää tätä uutta systeemiä. Nolostunut
(ainakin löysin nuo monen inhoamat hymiöt, lupaan etten niitä hirveästi viljele..)

Edellisestä arvuuttelusta kerron sen verran, että yksi arvaus oli ihan melkein nappiin. Lisää arvauksia sopii esittää, kerron oikean vastauksen, jahka tämä remontti on ohi. Ja ne lepakot on siis maalattu lastulevylle, kokoa on noin metri kertaa kaksi.
Otan kohteesta kuvan valmiina. Siis lopullisesti valmiina, ei täältä puutu oikeastaan kuin sähkötyöt.

Käsitöitä olen tikutellut vaikka kuinka. Tiskiliinoihin hurahdin Novitan tiskiliina-vaihdon myötä. Yhden tein (yritin tehdä) myös virkkamalla ja kuinkas sitten kävikään?


Mun ainoa valokoukku katkesi!

Muutaman liinan olen neulonut, yksi lähti jo Sannan matkaan, eikä siitä tietysti ole kuvaa vielä. Yhden tai kaksi lähetän vaihtoon, kunhan osaan päättää minkä kelpuutan. Omani sain tänään, mutta kuvaa tulee myöhemmin. Olivat muuten aivan ihania! Ja just oikean värisiäkin, keittiöön sopivia Nauru

Aiemmin kerroin niistä Kauhavan Kangas-Aitan pikkujouluista ja saamastani lahjasta jäi kuva silloin laittamatta. Tässäpä se:

Ihania! Tuosta Ihaasta meinasi jo tulla tappelu (kuka saa), mutta sain sen piilotettua! Teen sen jossain vaiheessa ja voipi olla, että menee lahjaksi.

 Eipä tulleet nämä kuvat mitenkään aika järjestyksessä, yllä Spr:n "Pipoapua pohjolasta" -keräyksen tekeleeni. Neljä pipoa, kaulahuivi ja kahdet sukat. Tein muutaman pipon enemmän, mutta ne lähtivät lasten matkaan. Ainakin yhden omi Reeta, kai nuken lakiksi. Vaikka se kyllä oli nukelle iso..

Joululahjaksi olen saanut mm. Heljä Liukko-Sundströmin ihanan Tanssiinkutsu-mukin (joo, ja tanssimaan menen heti, kun se vain on mahdollista!!!), lankaa (kröhöm) ja aivan upean korun!


Pahoittelen sormenjälkiä korussa.. Korussa on siis kaikkien lasteni nimet ja kuukausikivet, aivan mahtava keksintö! Alareunassa lukee MOM. Haluan tuollaisen samanlaisen lastenlasten nimillä, jahka heitäkin on puolitusinaa!


Tuota lankaa löytyy muutama kerä. Mitähän sillä tekisi. Kait se vissiin täytyy lähteä oppipojaksi suutarille. Josko sitä kenkiäkin oppisi tekemään...