Sain huivin valmiiksi siitä pikkujoululahja-langasta.
Ei kannata (yrittää) virkata, ei ketjusilmukoita, eikä etenkään salomonin solmuja. Niitäkin yritin. Eikä kaunista jälkeä tule aina oikein-neuleenakaan. Siis ei kannata yrittää!!! Purkaminen vasta työlästä olikin. Paljetit tarttuivat kiinni vaikka mihin ja vaatii pitkää pinnaa saada "teelmä" takaisin kerälle. Siis ainoa "nätti" pinta tuli sileää neuloessa. Tein sitten kapeahkon huivin, silmukoita 17. Mielestäni tähtäsin 16 silmukkaan, mutta ainakin huivin lopussa silmukoita oli se 17 ?? Lanka oli yllättävän helppoa neuloa, pelkäsin ehkä niitä paljetteja. Hieman reunat vetää rullalle, vaikka neuloin aina ensimmäisen ja viimeisen silmukan oikein.

Ja miksi tähän tuli ruma sana? Otin huivista ja muutamasta muustakin jutusta kuvia, äsken oli tarkoitus ne siirtää koneelle. Mutta eipä se onnistu? Kortti on ihan hengetön?? Missä vika? Auttakaa!! Mitä teen?

Huivia tehdessäni ajattelin, että langasta saisi myös kauniin ja juhlavan pikku laukun. Samoin sellaisen hienon (pikku-)joulukuusen, kuten Tellu oli tehnyt.
Nimittäin tyttärelleni Lauralle, joka pukeutuu(kin) mustaan, kunnes löytää jotain tummempaa, vai mitenkä se menikään..
Että pitäisikö nyt hakea toinenkin kerä tätä ihanaa lankaa...
Ja kuvia ette sitten saa, jos ette osaa antaa hyviä neuvoja minulle tähän "pieneen" pulmaan...

Huomasin, että tuo eilinen video ei näy, odottelemme rauhassa. Jos se ei huomennakaan lähde pyörimään, niin sitten poistan sen ja sanon toisenkin ruman sanan!

Ja jatkan tätä haastetta:

Hyvä Vuodatus.net käyttäjä,

Joulun taas lähestyessä on hyvä ottaa pieni hetki ja miettiä niitä meistä jotka eivät ole yhtä hyväonnisia kuin me. Näin ollen haastankin kaikki Vuodatus.net-käyttäjät tekemään lahjoituksen Suomen Pelastusarmeijan Säätiön Joulupata 2006. Vaikka voisit lahjoittaa vain 5 euroa, on siitäkin varmasti apua. Siis heti nyt heti tekemään lahjoitusta. Valitse keräyspotiksi "Vuodatus.net"

Joulupata 2006

Hyvää joulunodotusta kaikille!!!

Muoks vain..
Apuun säntäsi Jani-vävy (näin netti-aikana toki vain messengerin kautta)
ja sain kuvat kortilta koneelle. (Tästä olen sitten kertonut jo ihan Joulupukille asti!)
Joten tässä huivin kuva:
          
           292258.jpg
Ja nuo nallet..
Ystäväni Sirpa oli tehnyt ne Riitulle ja Reetalle, sain ne maanantaina.
Tytöt nukkuivat kun pääsin kotiin käsityötapaamisesta, mutta heti aamulla ne oli laitettava vaatteisiin kiinni. Ja kun laitoin vaatteet pesuun, niin samalla pistin nallet hyvään talteen, josta ne tänään löysin..
Jos joku tahtoo mittoja tms. tietoja huivista tai nalleista, niin sopii kysellä.
En jaksanut (=ehtinyt) mittailla huivia, oli niin kiire päästä päivittämään tätä :o)