Seuraava kuva on otettu Kiutakönkäällä vuoden -82 keväällä. Kuva oli valmiiksi surkea ja kaukaa otettu. Mutta siinä näkyy ensimmäinen omatekemä pusero itselleni. Lanka oli todella ohutta, mitä lie äitini lankaa. Kuvio edessä on rauhankyyhky, se oli jossain neuleohjeessa. Puseron ohjeen otin jostain muualta, ne eivät siis kuulu yhteen. Olisikohan mahdollisesti olleet Kodin Kuvalehdessä tai Kotiliedessä tms. Äidilleni ei käsityölehtiä tullut, eikä hän niitä ostanut. Pusero on kuitenkin neulottu 70-luvun puolella, asuessani vielä kotikotona.

555404.jpg

Puserosta piti tehdä iso ja piiiiitkä hihainen. Harmi, että puseroa ei enää ole. Ainakaan minulla.

Joko ne lepakkohihat tulivat takaisin? Vai ovatko ne menneet jo poiskin? Joskus vuonna 82-83 olen kuitenkin tehnyt seuraavan
 puseron:
555392.jpg
Ohje oli joku ilmainen Matarengin ICA-marketista, samoin langat.. Ohje on vieläkin tallella, jos jotakuta kiinnostaa  :D  Lanka oli aika paksua ja nopea neuloa. Se on neulottu hihasta hihaan ja viimeisenä tehtiin resori helmaan. Tuota on pidetty paljon, kunnes lapset kielsivät. Takin alle se vaan ei sopinut, kun nuo hihat olivat niin leveät..
Tuo ehkä olisi paremman näköinen päällä, mutta resori on sen verran tiukka, etten ole varma mahtuisiko tuo minulle.. Tehty noin 10 kg sitten.