Soli nyt sitten siinä. Tämän päivän aikana suoritan arvonnan lastenlasteni avustuksella. Molemmat saavat nostaa yhden arvan ja palkitsen myös molemmat tasaluvun bongaajat, Eilan  ja Katariinan. Paljon onnea heille ja muillekkin kommentoijille arvontaan!

Mukavia vinkkejä tuli, näitä olen käyttänyt lasten kanssa matkustaessa. Meillä on pelattu myös bingoa, eli kotona on tehty valmiiksi ruudukko (jokaiselle oma), jossa on viisi*viisi ruutua. Jokaisessa ruudussa on kuva, jonka voi matkalla nähdä. Esimerkiksi traktori, vesitorni, liikennevalot, stop-merkki jne. Aina kun saa bingon, saa yhden karkin tai purkan tai jotain pientä. Olemme myös pelanneet yksinkertaista laivanupotusta. Eli  10*10 ruudukossa on yksi rasti. Kukin vuorollaan huutelee koordinaatteja (esim. B-8) ja se joka osuu rastiin, palkitaan. Tässä täytyy lasten osata aakkosia ja numeroita, joten ihan pienille tämä ei sovi. Hyvä on myös autossa olla jonkun leikinvetäjän, että kuski saa rauhassa keskittyä ajamiseen. Ettei käy niin kuin minulle hiihtolomalle mentäessä.. Takapenkillä oli jokin kriisi ja minä jouduin vilkuilemaan välillä sinnekkin. Nopeusrajoitus muuttui 80km/h => 60km/h, enkä minä tietysti sitä ehtinyt havainnoida. Kamera välähti ja lomatunnelma latistui.. Olisin silläkin reilulla satasella voinut ostaa vaikka lankoja, nih.

Ja yksi ehdoton juttu vielä. Yhdistelmä helle ja auto ilman ilmastointia on aika paha (jätin rumat sanat tästä pois..)  Meillä on käytössä suihkepullo, jolla hieman viilennetään tunnelmaa. Se ei kastele autoa liiaksi, mutta auttaa kovasti! Toinen helpotus on kostea harso. Sillä on mukava pyyhkiä hikisiä kasvoja ja raajoja. Ja tietty jokaiselle ihan iki-oma, ettei vain tarvitse tapella. Ja vesipullo, että harsoa saa kastella tarpeen mukaan. Tietty pieni pyyheliinakin käy, mutta meille nyt on kertynyt noita harsoja...

Asiasta viispenniseen, olen ollut kolme kuukautta työkokeilussa aivan ihanassa paikassa. Kun jäin sieltä pois, sain aivan upean lahjan! Kauniin ja ihanan ruusukimpunkin sain, mutta siitä ei ole kuvaa.

1247169580_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä tässä on puinen laatikko, jonka sisällä on lokeroita kaikelle ihanalle käsityösälälle, jota minullekin on jonkun verrran kertynyt. Niille, jotka tähän asti ovat pyörineen missä sattuu tai jopa joissain pakastusrasioissa. Ihana, ihana muisto!

Työkokeilupaikka oli aivan kertakaikkisen ihana, tykkäsin työstäni todella paljon. Tunsin itseni tarpeelliseksi ja sain tehdä ihan oikeita töitä. Siihen paikkaan en kuitenkaan pysty työllistymään, joten tulevaisuuteni on edelleenkin avoin. Saa nähdä mitä sitä sitten keksisi..

Mutta nyt saatte jäädä jännäämään, kuinka arvonnasssa käy! Ja olisi ihan mukavaa, kun jättäisitte kommentteja, nimittäin sain vihdoin oman koneeni takaisin, mutta tietysti tämä oli aika neitseellisessä kunnossa. Osa seuraamistani blogeista oli suosikeissa, koska kaikki eivät löydy blogilistalta. Olisi mukavaa löytää teidät uudestaan!!!