Ja voittaja on:    AURA!
Hirmuisen paljon onnea!
Käytin tällä kertaa arvontageneraattoria, koska onnettaret eivät juuri nyt olleet paikalla.

Kuten kerroin, minäkin olen voittanut:

                           425271.jpg
Ensimmäiset silmukkamerkkini!! Ja ihan varmasti näille löytyy käyttöä, kiitos, kiitos, kiitos!!
Sain myös magneetin, mutta sehän ei halunnutkaan tulla kuvaan mukaan, koska oli löytänyt jääkaapin ovesta niin paljon kavereita.. Kiitos vielä kerran Wrath!!!
Jotain hain myös postista:
                     425267.jpg
Nämä "löytyivät" Huuto.netistä. Sara saa tuollaisen vaalean punaisen puseron, koska se edellinen meni nukelle (kröhöm, minä arvelinkin sen olevan Saralle pieni...). Aikataulusta en sano mitään, nyt on puikoilla aktiivisesti se Vivaldi-jakku, takakpl on pikkuista vaille valmis. Mielessä on myös muutama muu kiireellisempi suunnitelma.
Lomalla tein pienille ne pipot (kuva Riitun omasta on tuolla alemmassa postauksessa), ei kuvia nyt. Tein myös itselleni ihan perus villasukat vanhasta harmaameleeratusta 7 veikasta. Mitäs niitäkään kuvaamaan, ihan normaalit sukat.
Tässä vielä Minnan ja Riitun mäen"laskua" hiihtolomalla. 
                425361.jpg
Metriäkään emme hiihtäneet, lapset sen sijaan telmivät noissa isoissa lumikasoissa. Minun selkäni oli jo paremmassa kunnossa, mutta ei kestänyt silti muuta kuin varovaista kävelyä. Ja kotiin tullessamme selkä pahentui taas. Täytyy mennä ensi viikolla uudestaan lääkäriin, jospa selkä nyt kuvattaisiin.
Tai jos vaikka saisin sairaslomaa :D