Satu H siis haastoi minut:

Mistä bloginimesi on peräisin? Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä. Mistä ne ovat peräisin? Mikä on niiden tarina? Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Mitähän tähän sitten vastaisi..
Olin lukenut käsityöblogeja ties kuinka kauan, mutta pieneen mieleenikään ei tullut että voisin perustaa oman.
Mutta sitten kun olin purkamassa takkaa taloni terassilta ja muurauttamassa siihen jotain muuta, keksin, että voisin kysellä sitä varten hyviä ideoita.
Ja kun minä saan päähäni jotain, niin sehän on toteutettava välittömästi. Niinpä säntäsin koneelle ja eikun pistämään omaa blogia pystyyn. Ajatus oli myöskin liittää tähän huomattavasti enemmän tuota mehiläis&hunaja-asiaa, mutta, mutta..
Tämä käsityö-innostus ryöstäytyi käsistä (kiitos kaikkien vastaavien blogien) ja niin tästä tulikin enemmän käsityö-blogi. Nimeä oli todellakin vaikea keksiä...
Aluksi aioin pysytellä ihan anonyymina ja kommentoin nimimerkillä AnnuRiitu, joka on Riitun
äidinäidinäidinäidin nimi. (Riitu on kastettu Aino Annu-Riituksi.) Mutta kun esimerkiksi käsityötapaamisissa kuitenkin olin Jaana, niin aloin hyvikin pian myös täällä blogistaniassa käyttämään oikeaa nimeäni + sukunimen ekaa kirjainta (erottumaan muista Jaanoista) ja niinpä nykyään kuljen täällä nimellä JaanaM. 


Haastan tähän ystäväni Heidin ja Sipin, mutta jos joku muukin haluaa ottaa haasteen vastaan, niin ole hyvä vaan!