Mutta ensin tuohon rosee-jutskaan. Se härveli on siis nimeltään rosetti. Ja kun annoin neuvoksi kokeilla ensin ei_mohairilla, niin tarkoitin sillä sitä yhdistämistä. Niissä kukissa en niin hirveästi saanut virheitä tehtyä, yhdistäminen sitten meni päin pyllyä. Yhdistämisessä käytin Vivaldia, ja sitä ei siis pysty purkamaan millään. Olen kokeillut kyllä  :)
Ja kuvan ottohetkellä valmiina oli vain se yksi palanen, muuten yhdistelin paloja samalla kun niitä reunuksia virkkasin. Sen rosetin mukana tuli hyvä ohje.
Eikä sitten olisi taaskaan pitänyt lähteä sinne merta edemmäs kalaan; paikallisessa halpakaupassa olisi ollut sellainen muovinen rosetti ja huomattavasti edullisemmin. Alle kympin...

Niin, se pontso.. Sain sen eilen tehtyä puoliväliin, mutta kuten sanottu, virkkaaminen ei oo mun juttu. Niskat on vieläkin jumissa.

Ja nyt kuva siitä Vivaldista:

              490319.jpg
Tuota en joutunut purkamaan yhtään! (Lue: hyväksyin virheet :D) Ei vaiskaan, ei siihen mitään suurempia mokia tullut. Päälläkin se istuu hyvin, laitan vielä parempaa kuvaa myöhemmin. Henkarilla tuokaan ei näytä oikein miltään. Tykkään kovasti, ei jää kaappiin!

Ja Teddy; onnea bongauksesta!
Ota yhteyttä:  jaanam65(at)luukku.com