Otsikkoon palaan kunhan esittelen pikaisesti tehdyt säärystimet veljeni tyttären tyttärelle. Milla valitsi langat itse. Nimettömiä lankoja lankavarastoni uumenista.

Jalat on kyllä Riitun, Milla ei ollut itse paikalla säärystimien valmistuessa.

Ja sitten otsikkoon. Kerroin jo Jontusta aiemmin, hän muutti meille myöskin tasapainottamaan tätä akkavaltaa, joka täällä vallitsee. Mutta Hän ei riittänyt. Kokeilen sitten tätä komeaa kollia:

 

Hän on Aleksi, melkein 1,5v nuori kollinrontti. Näin rauhallisesti tämä mies otti uuteen kotiin muuton.

Viivi-koira, Jurvalainen saunoja, oli kiinnostunut kissasta, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Molemmat ihan viilipyttyjä.

Istuin hetken Aleksin vieressä sohvalla ja sitten menin keittiöön syömään. Ja kas, Aleksi tuli perässä. Aivan muina "kissoina".

Viivi tässä katselee, että mitä se Aleksi meinaa, kun uskalsi mokoma tulla ihan mun jalkoihin. Aleksille ei kelvannut juusto, mutta Viivi söi sen oikein mielellään. Yritin kyllä saada tässä molempia kuvaan, mutta eivät mokomat pysyneet sen vertaa paikallaan ja toistensa lähellä, että olisin onnistunut. 

 

Aleksi palasi takaisin olohuoneeseen, tarkisti tuolin viereisen seinän (vanhanaikainen heilurikello, sellainen pimputtava. Sanna sanoo mummula-kelloksi), totesi paikan turvalliseksi ja alkoi nukkumaan.

Tällaiset tunnelmat tänään. Ja käsitöihin palatakseni, olen aloittanut tätä

ja se valmistuu tänään. Ohje löytyy Ullasta ja olen menettänyt tuolle jo sydämeni. Ainakin melkein. Sanna tilasi samanlaisen ja haimme siihen jo langatkin. Ja huom. Sanna osti, minä jatkan ostolakkoiluani.

Olen voittanut Novitan arvonnassa jotain, odotan innolla!!! Jäi kuvaamatta kaksi kerää Isoveljeä, jotka sain myöskin Novitalta. Suunnittelin pienen pätkän "neulomosukkaa", ja Novita palkitsi meidät suunnitteljat ihanalla langalla! Itse en ole vielä ko. sukkia tehnyt, mutta joskus nekin vielä ehdin toteuttaa. Varmasti.

Nyt siirryn sohvalle tutustumaan paremmin Aleksiin ja tikuttamaan ja tuijottamaan tv:tä ja nautiskelemaan kynttilöistä ja takkatulesta!