Veljeni tyttärentytär Milla täytti jo viisi vuotta, lahjaksi tein hiippapipon, johon Milla halusi tupsun. Langaksi meni se 7 veikka raita, vaikka ajattelin sitä ihan muuhun.

                   30633.jpg

Tässä pipo, malli ihan oma. Mukana myös heijastinnauhaa. Neuloin sitä mukaan ja jätin "hännät" pitkäksi. Ne letitin lopuksi. Myös tupsussa on heijastinnauhaa. Lankaa ei mennyt ihan koko kerää, tai miten sen nyt ottaa:

                   30634.jpg

Yhdistelmä lapsi 3v, sakset ja lankakerä keskenään olohuoneessa pois äidin silmistä ei ole suositeltavaa! Mitähän tuosta lankasilpusta voisi vielä tehdä??? Vinkkejä, kiitos :)

Pipo vielä isosiskon päässä, Reeta ei ole tänään oikein kuvauksellisella päällä... Eikä Reetaa tänään huvita edes nukkua.

                   30636.jpg

Ja Riitukin halusi kuvan nettiin:

                      30635.jpg

Ne sakset kävivät myös katkaisemassa yhden langan piposta... Taisi Riitu olla hieman kade. Tuumasi ensin, että hän haluaa just tuon pipon, minä voin tehdä Millalle uuden. Milla ei itse ole mallina, kun on vielä hoidossa. Poikkeaa illalla hakemassa piponsa. Sitä ennen aion kirjoittaa ohjeen ylös ja laittaa sen tänne itselleni muistiin. Jos jossain vaiheessa myös Minna ja Riitu saavat samanlaiset. On kyllä noita toiveita jonossa aika paljon...