Jotain pientä olen siis jo saanut aikaan (kukaanhan ei muista enää sitä jakkua Salomonin solmuilla....)
Reeta sai villasukat, kun pitkästä aikaa (kanto)liinailimme ja oli jo niin kolea ilma. Kävelin Reeta liinassa peräti 4,5km. Kyllä tuntui seuraavana päivänä reisissä, heh. Otimme pieniä spurtteja, kun hirvikärpäset meinasivat aivan väkisin käydä kimppuun! Reetaa nauratti ääneen, kun yritin juosta n.13kg:n painoinen lapsi liinassa :D Olisi varmaan naurattanut muillakin, jos vain joku olisi sattunut näkemään. No, ei sattunut.
Riitulle tein tuollaiset "rannekkeet", mitkä ne oikeasti on?? Kuvien laatu on suorastaan surkea, mutta kun kiireellä yritin kuvata. Reeta juoksi karkuun ja Riitu ei sitten millään halunnut esitellä ranne-jutskiaan.
                        185464.jpg

                         185468.jpg
Lankana on seiska veikka raita, jota sain kesällä pari kerää "palkkioksi" Pamilta, kun toimitin hänelle Tahkonpyörittäjän.
              185529.jpg
Pamin blogissa on huomattavasti parempi kuva! Tuo on siis tuollainen tuuliviiri, jossa muori pyörittää tahkoa ja vaari teroittaa jotain. Kirves se ei ole :)
Käsityöt ovat taas olleet hieman sivussa, ulkona on ollut taas niin hyvä ilma, että olemme olleet siellä. Olen tyhjentänyt kompostin talveksi ja tehnyt hieman polttopuita. Sen verran haravoin myös risuja, että sain rakon kämmeneen...

Kilpailu on edelleen voimassa, mutta voitais vaihtaa aihetta? Vai mitä?
Kertokaa, mitä teen itselleni Teddystä??? Sain sitä Marja-Leenalta, joka järjesti Seinäjoen KIPin (kiitos vaan todella paljon!!). Sitä on 500g. Ponchoa  en halua, kun en sellaista oikein osaa pitää? Luulen.. Novitan ohjeita jo katsoin, mutta en löytänyt mitään mieleistä. Eikä haittaa, vaikka lankaa menisi enemmän kuin tuo 500g, voin ostaa lisää. Sekään ei haittaa, vaikka olisikin eriväristä. Olen hyvä soveltamaan, eikös se niin ollut :D

Siis, kerro mitä teen Teddystä ja muista jättää yhteystietosi! Joko blogisi osoite tai s-postiosoitteesi. 
Tai jos on vielä jotain hunajaan liittyvää, niin sekin käy vastaukseksi.

Palkintoja arvotaan enemmän kuin yksi!!!