Ja taas tässäkin niin kovin ajoissa. Kolmannet lapaset tulossa tässä:

1051291.jpg

Tyhmästä kuvakulmasta ja huonosta kuvanlaadusta huolimatta tulossa on kauniit, sopusuhtaiset ja aivan kertakaikkisen ihanat lapaset hyväntekeväisyyteen (vaikka totuuden nimissä taistelen itseni kanssa, voisinko sittenkin pitää nämä itselläni..). Väri ei ole oma suosikkini, joten ehkä kuitenkin maltan antaa nämä pois. Lankana Nalle vuosien takaa, kolmosen puikoilla, kuvio ei ole minkäänlaista palmikkoa. Tunnistaako kukaan mitä se voisi olla??  

Toisena valmistui lapaset kokoa liian suuret (siis liian suuret edelliseen hyväntekeväisyystempaukseen, käyttäjä on jo löytynyt, ihan perhepiiristä):

1051276.jpg1051288.jpg

Sisäpuolella ei siis ole langanjuoksuja vaan langanpätkiä. Lapaset on tehty kaappien kätköistä löytyneestä langasta, joka on joko pelkkää lampaanvillaa tai kettu+lammas-sekoitusta. Raitaväri ja tiplut todennäköisesti Nallea.

Ensimmäiset lapaset on jo paketoitu ja kuva löytyy ainoastaan Lapaskuu-blogista. Ne oli tehty valkoisesta hahtuvasta, pesukonehuovutettu ja hieman koristeltu neulahuovuttamalla. Samanlaisia täytyy tehdä vielä muutama pari. Täksi jouluksi. Tai siis ei täydy, vaan mä haluuuuuun tehdä. Jos vain suinkin ehdin.

Etsiessäni kaapista huovutusvilloja ja -neuloja, löysin todella yllättäen samasta pussista myöskin lankaa, voitteko kuvitella? Mitä se lanka siellä teki (piilotettu? piiloutunut?) ja tärkein kaikista, kuka sen oli sinne laittanut? Lanka ei ollut mitään tavis Novitaa, vaan Sirdar Wowia, josta tein jakun Linnealle.

Olen laittanut lankoja myyntiin Huuto.nettiin, tunnuksella -Riitu-. Juu ei, ei ole edellämainittua Wow!-lankaa, eikä muitakaan "ylellisyyksiä", ihan vaan noita Novitan lankoja. Tahitia, Palmaa ja Hippyä. Laitan lisää, jos löydän mykkiä lankoja enemmän kuin yhden kerän kutakin. Ja aion kuunnella tosi kauan ja tosi tarkasti. Kovin helposti langat ei nimittäin tästä talosta poistu! Muuta kuin valmiina neuleina.