Kaikkihan muistavat, että vihdoin viime viikolla pääsin sinne magneettikuvaukseen. Eilen olin lääkärissä ja löytyihän sieltä selästä vikaa. Yksi välilevy on aivan rapistunut ja pullistumakin siellä on. Leikataan tai sitten ei.. Mutta itselläni on todella helpottunut olo, välillä kun jo epäilin, että vika on korvien välissä. Sairasloma jatkuu ainakin vuoden loppuun. Fysioterapia aloitetaan ja erittäin innolla jatkan pilatesta, se todellakin tuntuu auttavan!

Käsityörintamalta sen verran, että se pienen tytön villatakki on osittain kasaamatta, tänään täytyisi lähteä viemään sitä saajalleen.. Keskeneräisenä lipaston kaapista löytämä puseroni on myöskin viimeistelyä vaille valmis. Pienet lapaset tein tälle villatakin saajalle ja matkalla valmistunee myös samaan tyylin sukat. Kuvia laitan kunhan palataan lomalta.

Lankoja olen punninnut ja tällä hetkellä niitä on jo yli 19kg.. En kerro, että siinä on ehkä alle puolet langoistani.. Reissulta en aio ostaa lankaa yhtään! Hahtuvaa ehkä voisin ihan vähän, ei sitä niin paljoa ole.          En osta!!!          Ehkä..

Mukavaa syyslomaa kaikille joilla lomaa on! Ja aurinkoista viikkoa itse kullekin!

986755.jpg

Me nautimme syyslomasta Kuusamossa, lapset toivovat näkevänsä siellä lunta. Reeta varustautuu lomaan oikein talvihaalarilla  ;) 

Ps. Lankamäärää ehtii hyvin vielä arvailla, muistakaa ihmeessä laittaa myös blogiosoitteenne tai s-postiosoitteenne, että saan voittajan kiinni!