Ja yhdet pikkujoulut taas takana päin. Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubin pikkujoulut olivat viime lauantaina. Valitettavan vähän oli päässyt väkeä mukaan, mutta onneksi otin kaksi tonttua mukaan.

2110889.jpg 

Reeta halusi tulla kuvatuksi näin hassusti. Ja syy (Reetan lisäksi) miksi kuva tänne pääsi on tuolla vasemmalla. Ikkunassa roikkuu hauska "verho", en tiedä mistä langasta se on tehty, mutta siinä on sitä heijastinlankaa mukana. Kiiltää/heijastaa kauniisti! Reetalla oli jo heti aamusta tonttuvaatteet päällä, mutta miten lie tuommoisen kolmevuotiaan mieli niin äkisti muuttunut ja ne lensivät pitkin lattioita pienoisen raivarin kera.. Mutta voi sitä pikkujoulua ihan tavallisissakin vaatteissa viettää. Jos kerran haluaa, nih.

 

2110882.jpg

Yllä pikkujouluihin viemäni lahja. Omaani en sitten ole vielä kuvannutkaan. Huomasin juuri..

2110899.jpg

Ensimmäinen koskaan tekemäni kranssi. Ja sen kyllä huomaa ;D Tai siis, toi kranssi Tiimarista, samoin punainen helminauha ja hiutaleet valmiina Prismasta. Joulupukin istuskelemaan halusi lahjoittaa Riitu. Minä olisin yrittänyt virkata/kutoa siihen jonkun tontun. Mutta olisiko tuo kranssi täksi jouluksi sitten valmistunu. Eihän tuossa paljon tekemistä ollut, mutta aikaa meni silti monen monta viikkoa. Hyvä mä...

Tein myös Joulupuu-keräykseen pipon. Lankana Novitan Pop, todennäköisesti vuosituhannen alusta? Puikot ehkäpä neloset ja ihan tavis ribbiä. Aloitettu päälaelta. Ihan koko kerä lankaa ei mennyt, vaan Sanna vei loput parempaan talteen. Tuumasi kyllä, ettei pipo ole pojan värinen... Lahja meni siis 13v pojalle. Sanokaa te, oliko väärä värivalinta???? Minna kyllä tykästyi pipoon, olisi voinut ottaa sen itselleen. Se oli kyllä paras kiitos minkä voisin saada!! Mutta että poika??

Ja itte tykkäsin että onnistui hyvin! Poika oli itse pyytänyt saada lahjakortin, ja sen hän sai pipon lisäksi. Toivon totisesti, että pipo päätyy jonkun päähän ihan oikeasti, eikä lennä mihinkään maatakiertävälle radalle. Lanka on siis kanervan väristä, eikä suinkaan pinkkiä, kuten kuvasta voisi luulla..

2110900.jpg