"Selkäkipu on erittäin yleinen vaiva. Melkein kaikki suomalaiset kärsivät selkäkivuista jossain vaiheessa elämäänsä. Suurin osa selkäkivuista paranee itsestään, mutta osalla tilanne pitkittyy ja voi huomattavasti invalidisoida henkilön elämää. Suurin osa äkillisistä selkäkivun syistä on vaarattomia ja itsestään paranevia, mutta takana voi olla mm. osteoporoosi, tulehdussairaus, kasvain tai ahtautunut selkäydin. Iskias-syndroomassa iskiashermo jää juuriaukossa puristuksiin, yleensä välilevyn pullistumisen takia, aiheuttaen kivun säteilyn alaraajaan."

"Milloin lääkäriin?

Päivystykseen mikäli on ongelmia virtsaamisen tai ulostamisen kanssa, kipu muuttuu sietämättömäksi tai jalka pettää alta/menee tunnottomaksi.

Pikaisesti lääkäriin mikäli kipu pitkittyy, säteilee jalkaan ja jalassa heikkoutta/tunnottomuutta tai jos kipulääkkeet eivät auta."

Lainaukset Poliklinikka.fi-sivulta.
Kaikki muut oireet olivatkin paitsi "ongelmat virtsaamisen tai ulostamisen kanssa".
Kyllä tuntui kamalalta, kun jalkaa särki ja sitten vasta kunnolla säikähdin, kun siitä alkoi mennä tuntokin..
Käsissä ei siis onneksi mitään vikaa, istumaankin pystyn, joten käsityöt eivät ole uhattuna, sikäli mikäli tämä lääkkeen tuoma sumuisuus päästä katoaa. Olo on siis hieman pöpperöinen, aika vahvat lääkkeet sain. Ja hyvä niin, kipu oli sietämätöntä.
Kuvia ei nyt oo eikä just tuukaan, en jaksa ajatella mitään niin vaikeaa.
Zermatin osaset on tehty jo viikonloppuna, kukaan vaan ei oo yhdistänyt kappaleita, outoa?
Vivaldi-jakun takakappale on edennyt reilun kymmenen senttiä, kesken on myös kolme (!!! 3 !!!) sukkaa. Laura tahtoi tallisukiksi piiiiiiiitkät polvisukat, värillä ei väliä. Joten teen kahta sukkaa "yhtä aikaa", jämälangoistapa hyvinkin. Ja kun lähdin jonottamaan lääkäriin, piti tietysti tärkeimpänä mukaan ottaa joku helppo käsityö. Mikähän se olisi. Juuh, Step-sukka tietysti. Aloitin sen siellä ja kantapäähän asti pääsin (varresta aloitettuna, vartta ehkä noin 15cm??), kunnes oli pakko nousta kävelemään viimeiseksi tunniksi ennen lääkäriin pääsyä.

Sumuisiin tunnelmiin ja koska en jaksa lähteä enää blogikierrokselle, niin tahdon näin toivottaa ihan kaikille:

     HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!

Ps. Kiitos synttärionnitteluista!