Ja paljon on maaliskuuhun osunut positiivisiakin asioita.

Osallistuin Novitan Neulomon taikapallovaihtoon ja sain aivan upean palleron!

Siihen oli keritty kolme kerää punaista Maija-lankaa ja todella paljon kaikkea kivaa! Löytyi erilaisia nappeja, kuminauhoja (meillä todella tarpeellisia),  ratkoja, helmiä (yksi liina on ollut jo kauan to do-listalla, siihen tarvitsen juuri tuollaisia helmiä),  solkia (tiedän mihin nekin jo ovat menossa) ja vaikka mitä ihanaa! Paketissa oli myös Riitulle ja Reetalle aivan ihanat Hello Kitty -korut.

Kyllä tuli aivan tippa silmään, kun lopuksi löytyi vielä huovutusneuloja! Niitä olenkin kaipaillut, kun aika ronskisti huovutan, eikä neulat tahdo kestää..

Minulla on ollut yksi huovutustyö hamsterikuusta asti viimeistelemättä, tai kyllä se valmis on, mutta siitä puuttuu vielä jotain. 

Äitini joutui sairaalaan ja kertoi, että jalkoihin on kylmä. Mitä tekee tämä yllytyshullu? No, kipaisee kauppaan hakemaan sukkalankaa ja koska aikaa on vähän, niin paksua lankaa myös säärystimiä varten. Tein sukat seiskaveikasta, lyhytvartiset ja lisäksi Teddystä säärystimet. Omista varastoista ei taida enää kovin kummoisia sukkalankoja (paksuhkoja ) löytyä, eikä ainakaan pika-säärystimiin sopivaa paksua lankaa..   

 Yritin sitten laittaa myös kuvia, mutta kun en löydä niitä mistään tämän koneen uumenista, omituista.. Varmana kuvasin ne äidin sukat ja säärystimet, sekä sen palleron sisältämät yllärit. Täytyy kuvata sitten uudestaan.