Nyt se sitten löysi tiensä minunkin blogiini, huh. Kiitos vaan, Merja!  Kuinkahan tästä selviän?

Mieluisin lanka millä olet neulonut?  Novitan langoista olen aina pitänyt, 7 veljestä on ennen ollut suosikkini.  Taitaa olla nytkin. Tai sitten nämä paksut langat, tulee nopsasti valmista!

Suosikkipuikkosi?  Paha, paha. Kaikki mitä laatikoistani löytyy. Enpä osaa eritellä. Se mikä kuhunkin neulomukseeni sopii.

Hirveintä mitä olet neulonut:  Joskus vuosia sitten ostin Kuusamon kierrätyskeskuksesta siellä tehtyä (?) lankaa, todella paksua ja kankeaa. Ei aavistustakaan mistä/miten se oli tehty. Mielessä oli tehdä lapsille ja ittelle töppösiä ja lapsille teinkin. Mutta kylläpä oli kamalaa vääntämistä! Itse asiassa sitä lankaa on mulla vieläkin (kun kerta halvalla sai.........). Mitään hirveää ohjetta sinänsä ei ole, mutta kerran eräs ystäväni pyysi tekemään sinisen neulepuseron, jossa olisi valkoinen lehmä tai jotain lehmiin liittyvää. Ei ohjetta ei mitään, tuskanhiki virtasi kun näin "heppoisilla" tiedoilla neuletta väsäsin. Aika oli ennen kännyköitä ja välimatkaa liki 100km... Pusero valmistui, rinnassa teksti MILK, valkoisella hapsulangalla. Tajusin kuitenkin ottaa neuleesta kuvan (mutta missä se on???). Ystävästäkin tuli pian ex, mutta ei kuitenkaan sen puseron takia. Oli sitten ihan naispuolinen. Niin ja neule oli kuin olikin mieleinen!

 Paras ohje mitä olet neulonut:  Minä kun en oikein ohjeita noudata. Enpä muista moista. Jotain otan tuolta ja täältä ja loput omasta päästä. Eiku nythän mä muistan se Novitan sivuilta löytynyt Tanitan illuusiopipo. Se oli pakko tehdä ohjeen mukaan.

Tärkein neulontatekniikka: Ainakin tuo illusioraidoitus oli ihana oivallus! Kun eka kerran siihen törmäsin Ullassa, niin en tajunnut siitä vielä mitään.

Paras neulekirja tai -lehti:   Tjaa. Novitaa luen ( ja tilaan) ja Ullaa myös.

Paras knit-a-long mihin olet osallistunut?   Kapiokirstun sukanvarsi-swappi ja lapasvaihto, nappi tuossa oikealla.

Suosikki neuleblogisi?  Kun en ole ehtinyt vielä käydä kaikkia edes kertaalleen läpi!!

Suosikki neulesuunnittelijasi:  Itsehän minä lähes kaikki suunnittelen tai no, vedän hatusta, etten kyllä osaa ketään nimetä.

Neule jota käytät eniten?  Hyvin, hyvin kauan sitten tein 7 veljeksestä punaisen korkeakauluksisen palmikkoneuleen, joka edelleen, nyppyyntymisestä huolimatta, on kovassa käytössä. On pidetty ja pesty. Ja pidän edelleen! Voipi olla, että laitan vielä kuvankin tähän joskus myöhemmin.

Kellekäs tätä vielä jatkaisin... Tanitalle (illuusipipon kehittelijälle), jos hänellä olisi oma blogi. Ja kaikki, joiden blogeja käyn tsiigailemassa, ovat jo tän saaneet, joten täytyy oikein käydä läpi ne mitkä ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Siis jatkoa luvassa tälle jutulle!  

Seuraavaksi Meemi lähti tänne: Tekele ja tuunaus, olepa hyvä! Oli minulle uusi tuttavuus, en kyllä ehtinyt kokonaan lukea, kun tämä kuopukseni heräsikin yllättäen syömään ja nyt mennäänkin sitten pas-kakkapyllyn pesulle ;)   Mutta ihania huovutus- ym. juttuja!

Se on meidän Riitu 3v., joka huikkaa vessaan mennessään, "äiti, mä meen paskakkalle"!!