Kun ei ne mehiläiset ja hunaja niin pääosassa olleetkaan tässä blogissa.

Käsityöblogi tämä on edelleen vaikka päivitystahti on mitä on. Jotenkin on tullut jonkinlainen kyllästys tai joku, etten enää jaksa niin usein päivittää. Ja onhan täällä kotona menossa remontti ja toinenkin. Keittiö ja toinen wc menivät uusiksi, lattiat lähes koko talosta myös. Loppusuoralla ollaan, onneksi. Alkaa rassata tämä kamala kaaos, kun kaikki tavarat on levällään ympäri huushollia.

Käsitöitäkin on kyllä valmistunut, mutta moni on jäänyt kuvaamatta. Sukkia ja kaulahuiveja lähinnä. Keskeneräisten määrä kasvaa, tällä hetkellä aktiivi vaiheessa on mm. villatakki Reetalle, parit sniikkerit, valoryijy ja muutama muu :)

Ilmoittauduin mukaan myös Joulumuorin Yllätys -vaihtoon. Paketti on lähes koossa jo, se oma tekemä juttu on hieman vaiheessa. Mutta hyvin tässä vielä ehtii.

                                                 2007004.jpg

 

Ja ne pakolliset kuvat:

2006883.jpg

Pingotuksessa huivi rajakarjalaisella mallineuleella, lankana joku Kauhavan Kangas-Aitasta löytämäni raanulanka. Lanka tuntui ensin karhealta, mutta maattuaan huivin muodossa jonkun aikaa huuhteluaine-vedessä siitä tulikin oikein hyvä. Ja huivihan majailee siellä Kangas-Aitassa.

Ja loppukevennys:

2006897.jpg

Etana Elli kannolla kelli... Eikun pyörätiellä, mihin lie oli matkalla. Ja miksikö tämä kuva? Olen siitä niiiiin ylpeä, minä sain kuvattua noinkin selvän kuvan, jeee!!!