Kyllä täällä ollaan vielä hengissä ja paikalla, vaikkei aikoihin ole mitään kuulunutkaan! Kesä on mennyt hellettä pidellessä ja lasten kanssa ollessa. Olen todellakin nauttinut tästä lämmöstä, koska olin tosi katkera viime kesänä helteiden loputtua siihen, kun tulimme Reetan kanssa sairaalasta kotiin. Nyt olemme saaneet viettää kunnon kesän!
(Enkä valita, vaikka luonto huutaa vettä ja hunajasato jäi kuivuuden takia huonoksi ja kaivot on tyhjät ja sähkön hinta nousee jne.)
Vietimme lasten kanssa Power Parkissa yhden (helteisen) päivän. Riitulla oli hauskaa, niin Minnallakin (joka meni omia menojaan kavereidensa kanssa). Hieman harmittaa, ettemme ole ennen siellä käyneet. Olen luullut, ettei siellä ole pienille mitään, mutta olihan siellä. Kiitos yhden työkaverini, joka meidät sinne houkutteli. Mainittakoon vielä, että paikka on todellakin käymisen arvoinen!! Erityisesti silmiini pisti alueen siisteys ja vihreys! Ei roskia (tupakantumppejakaan!!!!) missään!                        
 
                         150534.jpg
Riitu nautti olostaan! Tämä kuva on otettu hetimmiten kun paikka aukesi, mehän olimme portilla heti paikan avauduttua. Ei jonoja mihinkään, sai oikein valita mihin härveliin ekana menee!
Myös Reeta otti rennosti:

         150539.jpg
Tässä evästauko meneillään. Otin fiksusti eväät mukaan, ensin syötiin ne ja myöhemmin kävimme syömässä hampurilaisravintolassa.

Viime viikolla kävimme myös Kuusamossa. Äitini täytti 70 vuotta ja minun piti käydä myös hakemassa siellä olevasta mehiläispesästä hunajat pois ja laittamassa pesä talvikuntoon.
Mukaani sain Terhin ja tytöt Oulusta. Koolla oli myös veljeni lapset:       
           150554.jpg
Kuvassa vasemmalta alkaen Eetu, Linnea, Riitu, Reeta, Minna sylissään Sara, sekä Emilia. Eetu ja Emilia ovat veljeni lapsia.
Ei ollut helppo saada lapsia yhteiskuvaan:
150569.jpg  
Pientä eripuraa ja säätämistä :D
 
150544.jpg     
Tuonne veimme äitimme syömään. Hän ei mitään juhlia halunnut  eh-dot-to-mas-ti viettää, eikä halunnut mitenkään itseään muistettavan, joten menimme vain ulos syömään. Ja kiitos vaan Eijalle, paikka oli todella mahtava!!! Ja ruoka oli hyvää! Seura oli rentoa, eikä kenenkään tarvinnut stressata kuinka lasten kanssa syöminen sujuu... Lapsia oli siis, öööööö, kuusi + Minna ja aikuisia seitsemän.  Paikan emäntä vielä viihdytti joukon rämäpäitä (Riitu ja Eetu), että me muut saimme syödä. Todella mukava/hyvä/edullinen/hieno/ystävällinen/upea/suositeltava paikka!

Mummulassa  oli tarjolla  lapsille myös marjoja, jopa niin paljon, että  minun piti aivan toppuutella...  Reetan vatsa toimi liiankin hyvin (piti hakea kaupasta vaippapaketti, vaikka olin ottanut mukaan "normaalin" määrän vaippoja):
150577.jpg
Mummu syöttää Linnealle, Riitulle ja  Reetalle vattuja ja  metsämansikoita. Hyvää!!
150547.jpg
Lopuksi vielä porukan kuopus, Sara 3kk, joka aivan pian pyörähtää vatsalleen! 

Syksy on tulossa ja aivan jo pikkuhiljaa käsityöt alkavat kiinnostaa.. Vielä on mehiläisten ja hunajien kanssa tekemistä, mutta pian, pian tartun taas koukkuun ja Salomonin solmuja alkaa tulemaan aivan solkenaan!!!
Pysykää Kanavalla!! ??  :D