Tehdään täällä vielä käsitöitä, ehdottomasti! Mutta mitään ei silti tunnu tulevan valmiiksi.

1209760.jpg

Otetaan/saadaan lasten helminauha (pätkitään se..), saadaan puisia "helmiä" sellaisesta auton istuinjutskasta, tiedättehän, ostetaan pussillinen lasikuulia vai mitä ne oikein on.

1209769.jpg

Lisäksi tarvitaan tuollaista putkineulosta, ontelokudetta, mitä ihmettä tuo oikein on. Mulla on nää termit juu ihan hyvin hallussa..

1209766.jpg

Survotaan helmet kuteen sisälle, solmuja joka väliin ja tuloksena on vallan mahdottoman ihania koruja!!Kuinka sitä voi mennä nukkumaankaan ilman tuollaista pampulahelminauhaa! (Huonosti.)

Jos jotakuta kiinnostaa, niin minulla on tuota punaista kudetta ihan liiankin kanssa. Voin myydä sitä hintaan 1e/metri + 1e postituskulut. Noihin suht´ lyhyisiin helminauhoihin kudetta meni 1,5m/kpl.

 

Olen saanut ihanan huomionosoituksen kahdestakin suunnasta, kiitos Päivi ja Neljän äiti!

1209773.jpg

Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja. Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.

Tämä pitäisi jakaa kymmenelle, en millään nyt kykene siihen.. Reeta pieni heräsi päiväunilta ja hankaloittaa kirjoittamistani. Palaan asiaan myöhemmin.