Torkkupeitto Huopasista, jotka jouluna sain

1416028.jpg

Huopasesta piti aluksi tulla vaikka mitä. Laukku. Vauvan peitto. Sellainen kevyesti huovutettu. Mutta enpä uskaltanutkaan alkaa huovuttamaan, vaan neuloin itselleni peiton. Ja on ihanan lämmin. Itse asiasssa minulla oli ennestään tuota valkoista hiukan ja nekin sain menemään tuohon. Pienet nöttöset kutakin väriä jäi ja nehän nyt voi kadottaa mihinkä vain.

1416039.jpg

Ja sukat. Menossa kai hyväntekeväisyyteen, mutta kun lanka loppui. Muutama raita olisi enää puuttunut.

1416055.jpg

Pipo. Puuvillaa. Johonkin.

Kaikkea muutakin on valmistunut, mm. lovikkaat, elikkäs hahtuvalapaset, mutta mihin lie katosivat, kun olisin kuvannut. Niistä puuttuu se koristelu ranteesta, kun en ole löytänyt siihen ohjetta. Kuka tietää mistä mahtaa löytyä?

Mikään ei vaan huvita. Ja nyt seuraa se valitusosasto, joten voit halutessasi hypätä yli. Kävin lääkärissä tuon leikatun selkäni kanssa. Leikkaushan sinänsä onnistui hyvin ja olen toipunut leikkauksesta, mutta kivut (hermosärkyä toisessa takajalassa) on nyt pahemmat kuin ennen leikkausta. Eikä mitään voi tehdä. Sain lähetteen kuntoutuspolille, työkykyarviointiin (vai mikä se on), sekä kipupolille. Jonot on mitä on. Kolme-neljä kuukautta. Ja kesälomat väliin... Kuulostaa hyvältä. Olen aika positiivisin mielin ollut tähän asti, ei minua haittaa vaikka joudunkin vaihtamaan työtä. Mutta kun en jaksaisi noita kipuja. Särkylääkkeet ei auta. Tai ainut joka pahimman säryn vie pois on Panacod, jonka käyttöä pitäisi välttää, kun siihen jää koukkuun...