Nyt kutsuu mua Kuusamo, eikun Oulu. Ja Oulussa synttäreitä viettävä Linnea.
   Onnea Linnealle toivottaa mummu ja tädit täältä Pohjanmaalta!

Linnealle valmistui jo aikoja sitten se jussi-pusero ja Terhi saa ne jussi-sukat, jos kelpaavat.

Kuusamoon on sen sijaan tilattu lapasia, ihan perusmallisia, kinttaiden alle. Ja nehän ovat sitten valmiit, kun sinne asti päästään. Huomenna, kun lähdemme, otan oikein kuskin ja teen käsitöitä Ouluun asti (ainakin melkein..).
                  410699.jpg
Kuvassa siis lapaset Eetulle ja Emilialle. Emilian omista puuttuu vielä peukalot, mutta autossa on aikaa tehdä ne ihan valmiiksi. On siinä pipokin. Siitä piti tulla Reetan pipo, mutta kukaan ei ylläty, jos sanon sen sopivan Riitulle :)  Ja kaiken lisäksi se on liian lyhyt Riitulle, joten jatkan sitä vielä. Ja teen Reetalle uuden. Lanka on Novitan Kolibria, sitä Prisman osta pois-lankaa.
                                     410764.jpg

Hinta oli vain 1,5€, jos oikein muistan. Lanka on 100% akryylia, ei ainakaan kutita. Toivottavasti ei myöskään hiosta. Ajattelin ihan autossa olo-pipoiksi nämä tehdä. Ihan niinkuin kaapissa ei olisi ollut mitään sopivaa pipoa...
Ja se Vivaldi.. Tuolla se kiltisti odottaa inspiraatiota. Olen takakappaleen kainaloissa asti jo. Nopea ja mukava neuloa, vaikka onkin mustaa. Ei vain innosta juuri nyt. Mutta varmana se vielä valmistuu!!

Kiitos kysymästä, välilevyn pullistuma voi ihan hyvin! Särkylääkkeitä ei tarvitse syödä koko ajan. Kumarella voin ja nostellakin, mutta sen jälkeen kyllä repii inhottavasti koko oikeata takajalkaa, joten yritän välttää nostelua ja kumartelua. Sitä paitsi lääkäri kielsi sen. Paitsi, että lasten kanssa on ihan mahdoton olla kumartelematta, nostelematta tai muutenkaan selkää liikuttelematta. Kokeilkaa vaikka. Tyhjennä/ täytä astianpesukone tai pyykkikone. Käy kaupassa, pyyhi pöydät, kerää lelut, vaihda roskapussi, petaa sänky, käytä lapset pesulla jne. Ei, en minä valita, huomasin vain, kuinka vaikeaa on olla, kun ei saa/voi edes kumarrella!!
Ja onneksi Riitulla ja Minnalla on menossa oikein reippaus-viikot! Molemmat ovat auttaneet minua kovasti! Minna on kantanut puitakin ihan (melkein) mukisematta! Ja niitä on mennyt paljon, pakkasta on ollut ihan kivasti.

Hyvää (hiihto-)lomaa kaikille! Minä EN hiihdä. Neulon vain...

Yks juttu vielä: kyllä on ilo päivittää, vuodatus toimii kuin unelma!!!