Siirryin kesäaikaan. Uusimmassa Modassa oli kivan näköisen verhon ohje. Sitä katsellessa ja harkitessa tekisinkö vai en (siis oikeasti, harkitessa??) ja mistä kaapista löytyisi juuri se lanka, jonka tiedän tuohon sopivan, muistin hämärästi, että joskus hyvin kauan sitten aloitin virkkaamaan verhoa asuntovaunun takaikkunaan. Arvata saattaa, ettei se koskaan tullut valmiiksi... Lähes valmis se on, tiedän, mutta en jaksa lähteä sitä etsimään. Sitä voisi hieman muokata niin se sopisi tuonne eteisen ikkunaan. Juuri siihen, johon jo viime keväänä tein verhon. Mutta nyt siis aloitin uuden...

           75632.jpg

Ohje siis uusimmasta Modasta ja lanka on jokin ikivanha kalalanka. Valkoinen, vaikkei kuvassa näytä siltä. Lanka on pyörinyt vaikka missä, niinpä se oli hieman tuhruinen. Verho pitääkin pestä valmistuttuaan.

Mutta siitä vaunun verhosta tuli mieleeni neule, jonka joskus edellisessä elämässäni olen tehnyt. Itseasiassa tein näitä kaksi, aikaa meni talvi per pusero.

                     75633.jpg

Tätä puseroa olen pitänyt paljon, vaikkei vaunua ole ollut enää, hmmm, kuuteen-seitsemään vuoteen. Lankana käytin tietysti 7 veikkaa, ehkä tuossa kuviossa jotain muutakin. Ohje on ollut Karavaanari-lehdessä joskus 90-luvun alkupuolella??