Edellinen otsikkoni oli "happamia", kun ajattelin vesi kielellä niitä pihlajanmarjakarkkeja. Mutta jostain syystä olin saanut happaman kommentin ja erääseen toiseen blogiin vieläkin happamamman kommentin  *raapii päätään*

No, kuten sanottu, mietin tarkemmin otsikkoni tästä lähtien :D

Mitäs siitä voitto-langasta saa aikaan kun riittävyydestä ei ole tietoa? Ja piti saada villasukat kokoa 38, hah.

Koska lankaa oli rajallinen määrä (en saanut edes punnittua, mun hunajanpunnitus-vaaka olikin rikki????) niin muistin sen Ullan ohjeen, joka on kuin tehty tätä ongelmaa varten ja joka niin monen muun "täytyy tehdä" -idean tavoin on jäänyt kokeilematta. Ja niin otin puikot (nro 4) kauniiseen käteen ja aloin väkertämään sukkia kärjestä aloittaen, kas näin:

                    105284.jpg

Aloitin sukat samaan aikaan, tai no, ainakin melkein :)  Tässä vaiheessa tuntui, että kaikki sujuu kuin tanssi, ohje on helppo ymmärtää ja lankakin tuntuu riittävän...

                  105285.jpg

Sitten pääsin noin pitkälle! Lankaa on muutama metri, enkä tosiaankaan pidä villasukista, joissa on  l y h y t  varsi. Mutta ei hätiä mitiä. Sukkien ollessa tuossa vaiheessa, olin jo saanut (hyvän) idean. Kip-päivän voittolankaa+ aiemmin ostamaani lankaa lisäksi ja tämä on lopputulos:

                      105286.jpg

                      105287.jpg

Tuo kantapää on kyllä ihan normaali, jotenkin kummasti vain mytyssä tuossa kuvassa. Ja omia jalkoja on hieman hankala kuvata. Sukat ovat juuri sopivat, kaikessa kauheudessaankin ne ovat todella, todella ihanat! 

Silmukoita oli 40, hieman tein muutoksia myös kantapäähän, koska Ullan ohjeessa oli 7-veikka ja 44s. Raidoitus siis Lanett (eipä juuri kuvissa näy) ja Funny yhdessä.

Joskus yllätän myös itseni  :D