Sehän valmistui jo muutama päivä sitten. Olihan se nopea ja ihana neuloa. Lanka oli siis Sirdar Wow! ja seiskan puikot. Mutta se lankojen päättely!! Se lanka oli aivan  k a m a l a a !! Lanka purkaantui ja varisi joka paikkaan!! Onneksi ilmat suosivat, niin tein sitä pihalla. Kun langat oli päätelty, huomasin, että se sulaa... Olisin siis voinut sulattaa langan päät, ettei ne purkaudu. Mutta ei sekään sitten loppujen lopuksi auttanut, kun testasin. Kuka on tuosta langasta jotain tehnyt? Miten sen saa pääteltyä niin, ettei se purkaannu käytössä tai viimeistään ekassa pesussa???? Kaulus pitää ottaa uusiksi, se jäi liian kapeaksi. Tai siis lyhyeksi, tai siis miten se sanotaan? Mutta ei oikein innosta.. Reetaa taas ei oikein innostanut olla mallina:

         82077.jpg 

Eikä napit meinaa pysyä kiinni, pitää pienentää napinläpiä.. 

          82073.jpg 

Ylsinpäs sen kurkun, kun jäi tuohon pöydälle niin sopivasti! Näin sitä syödään:

         82074.jpg

Puoli kiloa päivässä jne.

Kauniit kiitokset vauva-onnitteluista! Äiti ja vauva voivat hyvin, pääsivät perjantaina kotiin. Terhin mielestä kuvat vauvasta eivät olleet kovin onnistuneita, joten uusia kuvia on luvassa.. Toivottavasti ne eivät kovasti ärsytä näin "käsityöblogissa". Mutta ei vielä, Oulun päässä on tietokoneen kanssa ongelmia.

Reetan unikoulu sujuu hyvin. Reeta on nukkunut siitä lähtien omassa sängyssään. Toki useamman kerran yössä pitää antaa tuttia suuhun, mutta viereen en ole nostanut, eikä Reeta ole enää huutanut. Paitsi silloin, kun tutti pitää saada, eikä äiti heti tajua (lue: nukkuu sikeästi).