Ei se edellisen postauksen neuleplääh kauaa jatkunut, enkä oikeesti niillä kangaspuilla vielä ole mitään kutonu. Lapset on..

Joskus tammikuussa innostuin Kevätpäiväntasausyllätyshuivi KAL:ista, johon ilmottauduin mukaan. Niinpä heti hamsterikuun jälkeen, sunnuntaina, tulostin ensimmäisen ohjeen ja aloitin huivin. Aika hyvin sain sitä tehtyä, vaikka purkamaankin muutamaan otteeseen jouduin. Ei siksi, että ohje olisi ollut epäselvä, mutta tuntuu välillä olevan tuo oma ohjeenlukutaito hieman ruosteessa..

Huivi valmistui siis tänään (tiistai), reilu viikko aloituksen jälkeen. Pesin huivin, koska lanka oli jotain vanhaa Kauhavan Kangas-Aitan karheaa villalankaa. Niin ja se oli jotenkin tunkkaisen oloista. Laitoin huuhteluveteen reilusti huuhteluainetta ja nyt huivi on pehmentynyt huomattavasti. Huivista tuli todella ISO, jollaisen halusinkin. En ole huivia mitannut, mutta se ei mahtunut pingotukseen parisänkyyn. Leveyttä siis reilusti yli 2m. Ja korkeuttakin yli 150cm. En ole punninnut huivia, se on vielä hiukan kostea. Koska en saanut huivia pingotettua, näytin sille hieman silitysrautaa. 

Ja heitetynä pihalle pitkin pituuttaan, hiukan oli vaikeuksia saada huivia yksin asettumaan nätisti.

Tykkään! Tykkään kovasti!

Oon mä tehny muutakin,villasukkia, mutta niistä myöhemmin. Ja osa hamsteritöistäkin on esittelemättä ja joitain vanhoja töitä. Siis vanhoja, mun kouluaikaisia tekeleitä.

Loppukevennyksenä taas Aleksi, hän halusi kiihkeästi osallistua Neulomon keskusteluihin..