..tunnustaa, että en ole osannut leipoa pullaa!
 Siis ihan tavallista pullaa.
Olen yrittänyt kyllä. Kun isot lapset olivat vielä pieniä, yritin tietysti kunnon äitien tapaan leipoa heidän kanssaan. Mutta ei ne (pullat) onnistuneet. Eivätkä sämpylät. Kakkujen, piirakoiden ym kanssa ei ollut vaikeuksia, ne onnistuivat kyllä. Mutta pullat, eih. Edellisestä yrityksestäni on varmasti yli kymmenen vuotta aikaa.
Tänään yritin taas. Ja nyt onnistuin!!      \\o/ 
Minna leipoi myös jotain pikkuleipiä, Riitu ja Reeta apuna. Reeta heräsi päiväunilta ennen aikojaan, joten mitenkään innoissaan hän ei ollut:
                   504615.jpg
Reetalla meni taikinakulhokin päähän (olemme lukeneet Eemelimme..)
                  504619.jpg
Riitu tuumailee muuten vain itte leivottu pulla lautasellaan. 


On täällä käsitöitäkin tehty, viimeksi taisi valmistua Minnalle laukku.

                     504622.jpg
Minna näytti kuvan Novitan lehdestä ja haki kaupasta Novitan Marinea. Minä neuloin laukun, Sanna ompeli saumat (niin, siis ompelukoneella!!) ja Minna neuloi hihnan. Novitan lehdessä laukku oli virkattu, mutta tykkään enemmän neuloa kuin virkata. Ensimmäistä kertaa neuloin Marinesta ja oli sitten kyllä myös (erittäin todennäköisesti) viimeinenkin kerta. Todella ikävää lankaa.
 Minna olisi halunnut myös Marinesta tehdyn neuleen, mutta en ainakaan tuosta langasta suostu tekemään. Puikoilla myös perus-villasukat vävylle, kokoa SUURI.

Nyt en oikein tiedä, mitä seuraavaksi aloittaisin. Se yksi mekko olisi tilauksessa, mutta siihen ei ole vielä lankoja. Ai, keskeneräiset?? Öööh, juu... ai niin.

Olkaa hyvä ja ottakaa kun kerrankin onnistuin!!
                                                        504620.jpg