Kolmas lapsenlapseni, pienen pieni (äitinsä painoi 3950g) tyttö, 3100g / 48cm syntyi muutaman päivän jännäämisen jälkeen 24.08. Sanna tosin syntyi n.10 pvää yliaikaisena ja tämä prinsessa viikolla 37. Onnea Sannalle ja Janille!!

921703.jpg

Laitan iloksenne kyllä kuvankin, kunhan vihdoin saisin oman koneeni toimimaan. Se oli jo takuuhuollossa, mutta ei tullut yhtään sen paremmaksi. Edit-täti sai kuin saikin vauvan kuvan lisättyä.

Mitäs muuta kesän aikana onkaan tapahtunut.. Olemme lomailleet, asuntoautolla, lasten kanssa ja rakastuksen kanssa kahdestaan. Olemme laittaneet mehiläiset talvikuntoon, hunajat on lingottu. Muutama kyselikin jo hunajasadosta. No, huonompi kuin viime kesänä, mutta ei mitenkään huolestuttavasti. Käsitöitä ei juurikaan ole valmistunut, ne tangomarkkinoillakin mukana olleet villasukat valmistuivat ja on toimitettu omistajalleen. Yhdelle pehmo-porolle tein tilauksesta lapaset ja sukat, villapusero vielä uupuu, mutta jos sen unohtaisin kaikessa hiljaisuudessa... Eilen purin muutaman keväällä/kesällä aloittamani työn, joita en edes ole täällä esitellyt. Virkattu matto vessaan, vauvan peitto rajakarjalaisella mallilla, kaulahuivi ja toinenkin, sekä muutama muu epämääräinen yritelmä.

Selälle ei kuulu oikeastaan mitään uutta. Issiashermo on puristuksissa, joten särky säteilee koko oikeaan takajalkaan. Voin (särkylääkkeiden voimalla) istua, sesoa paikallani ja kävellä, mutta en mitään pitkää aikaa kerrallaan. Vihdoin sain ajan magneettikuvauksiin, mutta siihen on vielä kuukausi aikaa.. Pilateksen aloitin, jahka siitä olisi apua.

Tänään saapui postin mukana palkinto Rasalta, paketissa oli suklaata (korkattu välittömästi (siitä on suuri apu PMS-oireisiin..)), ristipisto-joulukoriste (olen niitä muutamia tehnyt, hyvin sopii joukkoon), Nallea ja uutta Novitan Kantria (jota en ole raskinut itse ostaa). Kaunis kiitos Rasa, paketti oli aivan ylellinen ja piristi mieltäni suunnattomasti! 

Kuulumisiani on kovasti kyselty myös irl, joten lupaan päivittää blogiani tästä lähtien useammin. Jotenkin vain on tuntunut, että kun en voi kuvia laittaa, niin enpä päivitä ollenkaan. Pelkkää tekstiä on ankea lukea??